“İYİ Parti yükseliyor Erdoğan öfkeleniyor”

“İYİ Parti yükseliyor Erdoğan öfkeleniyor”
İyi Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Meral Akşener’i hedef almasının arkasında yatan nedeni, “Merkez sağı İYİ Parti’nin temsil edeceğini görüyor, bu nedenle öfkeleniyor” sözleriyle açıkladı.

Partisinin Rize’nin Pazar İlçesindeki seçim bürosunun açılışına katılan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı gibi davranmadığını ifade etti.

Nuhoğlu, Erdoğan’ın çok öfkelenmesinin sebebinin İYİ Parti’nin yükselişi olduğunu belirtirken, “İYİ Parti’nin yaptığı hamleye öfkeleniyor. AKP’nin yerini, yani ‘merkez sağ’ olarak tabir edilen yeri bundan sonra İYİ Parti’nin dolduracağı anlaşılıyor. O öfke ile genel başkanımıza tehditler savurmaya başladı. Savurduğu tehditlerden en önemlisi Terör örgütleriyle bizi aynı yerde göstermesi.” diye konuştu.

“31 MART AKŞAMI CİDDİ BİR DERS ALACAKLAR”

Ekonomik krizin, vatandaşlar tarafından gün geçtikçe daha da fazla hissedildiğini ifade eden Nuhoğlu, “Özellikle tarım başta olmak üzere, Türkiye’nin üreten ekonomiden çıktığı, tüketen bir ekonomi modeline girdiğini, bunun da sonunun felaket olacağını ifade ettik. Sonları yaklaşıyor. 31 Mart akşamı Türkiye’de AKP’nin ciddi bir ders alacağı gün olacaktır" dedi.