İYİ Parti'den Salda Gölü için çarpıcı paylaşım!

İYİ Parti'den Salda Gölü için çarpıcı paylaşım!
Burdur’da bulunan Salda Gölü'ne Millet Bahçesi yapılması için 31 Temmuz'da TOKİ'nin ihale yapacak olmasına tepkiler dinmiyor. İYİ Parti sosyal medya hesabından konu ile ilgili çarpıcı bir paylaşımda bulundu.

Burdur'un Yeşilova ilçesinde, ormanla kaplı tepeler, kayalık araziler ve küçük alüvyal ovalarla çevrili hafif tuzlu karstik bir göl olarak bilinen Salda Gölü'nün ihalesi, 31 Temmuz tarihinde yapılacak. Sosyal medyada geniş yankı uyandıran bu ihaleye Mimarlar Odası Antalya Şubesi itiraz ederek, ihaleye katılmayı düşünen firmalara, 'Katılmayın' çağrısında bulunmuştu.

Salda Gölü’ne millet bahçesi yapımı için ihale yapılacka olmasına kamuoyundan tepkiler gelmeye devam ederken, İYİ Parti’nin resmi Twitter hesabından konu ile ilgili çarpıcı bir paylaşım yapıldı.

Yapılan paylaşımda, ağaçların kesildiği İstanbul Beykoz ile Kardeniz’de Yeşil Yol Projesi ile Türkiye’nin oksijen depolarından biri olan Kaz Dağları'nda yapılacak altın madeni için ÇED raporuna aykırı olarak 195 bin ağacık kesilmesine de tepki gösterilerek Salda Gölü için “yedirmeyiz” denildi.

İşte o paylaşım:

67367467_2411153975796313_6947172243378012160_n.jpg

İlgili Haberler