İYİ Parti’den Türk işaret dili eğitimi katılım programı

İYİ Parti’den Türk işaret dili eğitimi katılım programı
İYİ Parti Toplumsal Politikalar Başkanlığı işaret dili eğitimi alarak katılım belgesi sahibi olmaya hak kazanan üyelerini Ankara’da düzenlediği etkinlikte bir araya getirdi.

İYİ Parti’den Türk işaret dili eğitimi katılım programı

Abdullah Mutlu Tokgöz - Çankaya

İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'' in himayesinde ve Toplumsal Politikalar Başkanı Av.Ünzile Yüksel''in desteğiyle ve koordinasyonunda düzenlenen işaret dili eğitimi ile Türkiye’nin dört bir yanından 52 İYİ Parti yöneticisi Türkçe işaret dilini öğrendiler. Aksam dayanışma yemeğinde bir araya gelen İYİ Parti kursiyerleri ve Toplumsal Politikalar Başkanı Sayın Ünzile Yüksel yaptığı açıklamada “Engelli bireylere erişim ve iletişim konusunda büyük özen gösteren Genel Başkan Meral Akşener tarafından himaye edilen programda Hedeflerinin İYİ Parti’nin kapısını çalacak olan işitme engelli vatandaşların kendilerini ifade edebilmeleri ve onlarla İYİ Parti arasında bir gönül köprüsü kurabilmek olduğunu ve bu kursun Türkiye'' de ilk olması bakımından örnek teşkil ettiğini ve bu eğitimi ilçe bazında tüm teşkilatlara yayacaklarını” söyledi.

Kursiyerler TBMM’de İYİ Parti haftalık Grup toplantısını izlediler, daha sonra Anıtkabir ziyaretinde bulunan kursiyerler , İYİ Parti Genel Merkezini de ziyaret ederek Genel Başkan Sayın Meral Akşener ile buluştular.

Törende işaret dili ile istiklal marşı okuyan kursiyerlere katılım belgeleri Genel Başkan Sayın Meral Akşener, Genel Başkan Yardımcısı Av. Unzile Yüksel ve milletvekilleri tarafından parti genel merkezinde düzenlenen törenle verildi.