İYİ Partili Ahmet Çelik’ten Halk TV’ye ziyaret

İYİ Partili Ahmet Çelik’ten Halk TV’ye ziyaret
Basın kuruluşlarını ziyaret edip yöneticileriyle görüşmelerini sürdüren İYİ Parti İstanbul Milletvekili ve Yeniçağ Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Çelik, Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş ile bir araya geldi. Çelik, güvenilir ve doğru haberciliğiyle Halk TV'nin halkın gözü-kulağı haline geldiğini söyledi.

Türk basınının bugüne kadar hiç görülmemiş bir iktidar kuşatması altında olduğuna dikkat çeken Çelik, "Halk TV, bu kuşatma dışında kalabilmiş az sayıdaki yayın kuruluşlarından biri olarak toplumun doğru haber ihtiyacını mükemmel şekilde karşılamaktadır" dedi. Özgür gazetecilik ve yayıncılık yapmanın pek de kolay olmadığı mevcut ortamda tek yanlı ve tek yönlü yayınlardan bunalan topluma Halk TV''nin nefes aldırdığını kaydeden Çelik şöyle konuştu:

"Bu yönüyle Halk TV gerçekten önemli bir görev yapmaktadır. İktidar yanlısı kanalların haberlerinden bunalan halkın, işin doğrusunu öğrenmek için başvurduğu adreslerin başında Halk TV ekranlarının gelmesi tesadüf değildir. Halka bu güveni veren Halk TV''ye yayın hayatında nice başarılı yıllar diler, emeği geçenleri tebrik ederim."

Çelik''in ziyareti dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getiren Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş da, kurum olarak Türkiye''nin içinden geçtiği hassas süreçte ilkeli yayıncılık anlayışından ödün vermeden halkı aydınlatma görevlerini her şart altında sürdürmekte kararlı olduklarını vurguladı.

İlgili Haberler