İYİ Partili Ahmet Çelik'ten Tele1'e ziyaret

İYİ Partili Ahmet Çelik'ten Tele1'e ziyaret
İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik TELE1′ ziyarette bulundu. Basının baskı altında olmasına dikkat çeken Çelik, “Başarılı ve mücadeleci yayın anlayışı dolayısıyla TELE 1 ailesini kutluyor ve temel ilkelerinden taviz vermeden nice yıllar halkımıza hizmet etmesini diliyorum.” dedi.

Yeniçağ Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik, TELE 1 TV ve tele1.com.tr sitesini ziyaret etti. TELE 1 TV Kurucusu ve Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ ile görüşen Ahmet Çelik, halkın haber alma ve doğruları öğrenme hürriyetine hiç bir baskının mani olamayacağını vurguladı.

"Gerçekleri İzleyin" sloganıyla yayın yapan TELE 1 TV''nin halkın gerçekleri öğrenmesine açılan bir pencere olduğunu belirten Çelik, şunları söyledi:

"Halkın gerçekleri görmesini istemeyen güç sahipleri oluşturdukları bahanelerle, sudan sebeplerle her fırsatta uyguladıkları baskılarla bu pencereyi kara perdeler çekip kapatmaya çalıştılar. Ancak TELE 1 TV ve ekibi baskılardan yılmayıp dik durarak halkın gerçekleri izlemesine engel olmak isteyenlere boyun eğmedi. TELE 1 TV''nin muhatap kaldığı her türlü sıkıntıya rağmen halka doğruları ulaştırma ve demokrasi mücadelesi her türlü takdirin üzerindedir. Başarılı ve mücadeleci yayın anlayışı dolayısıyla TELE 1 ailesini kutluyor ve temel ilkelerinden taviz vermeden nice yıllar halkımıza hizmet etmesini diliyorum."

İyi dilek ve temennileri için Ahmet Çelik''e teşekkür eden Merdan Yanardağ da halkın doğru haber alma özgürlüğü ve ülke demokrasisin gelişmesi adına gösterdikleri çabayı sürdürmekte kararlı olduklarını belirtti.

İlgili Haberler