İYİ Partili Ahmet Çelik’ten TV 100'e ziyaret

İYİ Partili Ahmet Çelik’ten TV 100'e ziyaret
Yeniçağ Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik, TV100’ü ziyaret etti. Genel Yayın Yönetmeni Ali Can Değer ile görüşen Çelik, TV100’ün kaliteli programlarıyla kısa sürede halkın beğenisini kazandığına dikkat çekti.

“Türkiye''nin Yeni Yüzü” gibi iddialı bir sloganla yayın hayatına atılan TV100’ün, yayıncılık anlayışıyla bu iddianın hakkını verdiğini belirten Ahmet Çelik şöyle konuştu:

“Gerçekten de TV100 bu iddiasını sözde bırakmayıp halkın en çok izlediği kanallar arasına girerek Türkiye’nin Yeni Yüzü olmayı başarmıştır. Hiç şüphesiz bu başarıda deneyimli kadrosunun ve çatısının altında topladığı değerli isimlerin rolü büyüktür. Emekleme dönemini çok kısa bir süreçte atlatıp atılım çağına geçen TV100’ü takdirle izliyorum. Emeği geçenleri de kutlayıp başarılarının devamını diliyorum.”

Ziyareti dolayısıyla Ahmet Çelik’e teşekkür eden TV100 Genel Yayın Yönetmeni Ali Can Değer de, atılımlarını sürdürerek Türkiye’nin ilk akla gelen kanalı olma hedeflerini gerçekleştirmek için çalışacaklarını belirtti.

 

İlgili Haberler