THY ile uçmak isteyenler kime inanacağını şaşırdı. Genel Müdür başka, Basın Müşaviri başka konuştu

THY ile uçmak isteyenler kime inanacağını şaşırdı. Genel Müdür başka, Basın Müşaviri başka konuştu
İYİ Parti İBB Grup Sekreteri Ali Kıdık, THY Genel Müdürü Bilal Ekşi  ile THY Basın Müşaviri Yahya Üstün’ün sosyal medyada yayınladıkları mesajları paylaşarak aradaki tutarsızlığı ortaya çıkardı.

THY Genel Müdürü, Bilal Ekşi sosyal medya hesabından uçuşlarla ilgili bir mesaj yayımladı. Ekşi paylaşımında,” Sağlık Bakanlığımız ve Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) yayınları doğrultusunda: Brezilya, Güney Afrika, Nepal , Sri Lanka uçuşlarımız devam etmektedir. Gelen yolcularımızdan istenen PCR testi ve aşı gereklilikleri detayı için Web sitemizi ziyaret ediniz.” İfadelerini kullandı.

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün ise mesajında, “Değerli misafirlerimizi kovid-19 tedbirleri kapsamında Brezilya, Güney Afrika, Nepal , Sri Lanka uçuşlarımız gece 00.00 itibarıyla ikinci bir bildirime kadar durdurulmuştur. “ diye açıkladı.

İYİ Parti İBB Grup Sekreteri Ali Kıdık, THY Genel Müdürü Ekşi ile THY Basın Müşaviri  Üstün’ün mesajları arasındaki tutarsızlığı gözler önüne serdi. Öte yandan Kıdık, Üstün’ün paylaşımını daha sonra sildiğini belirtti.

 

İlgili Haberler