İYİ Partili Aytun Çıray: FETÖ ile ilişkisi olanların da fezlekeleri gelmeli

İYİ Partili Aytun Çıray: FETÖ ile ilişkisi olanların da fezlekeleri gelmeli
İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray, Halk TV'de Fatih Ertürk'ün sunduğu Günün Raporu programında Meclis’e getirilen fezlekelere ilişkin dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Çıray, "Terör örgütleri arasında çifte standart olmaz. FETÖ ile ilişkisi olanların da fezlekeleri gelmeli." şeklinde konuştu.

Halk TV''de Fatih Ertürk''ün sunduğu Günün Raporu programına konuk olan İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray, TBMM Başkanlığı’na gönderilen fezlekelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Çıray, fezlekeler konusunda İYİ Parti''nin toptancı bir bakışı olmadığını belirterek, "Hukuk birimimiz her bir dosyayı inceleyerek, Genel Başkan''a bildiriyor. Bizde ''elleri indir kaldır'' olmaz." dedi. Sözlerinin devamında, "Bu kadar ağır ithamlarda bulunulan dosyalar neden 7 yıl bekletildi? 1 Yıl değil, 2 yıl değil, 7 Yıl neden bekletildi? Burada görevi ihmal yok mu?" diyen Çıray, "Terör örgütleri arasında çifte standart olmaz. FETÖ ile ilişkisi olanlarında fezlekeleri gelmeli." şeklinde konuştu.

"MERAL AKŞENER DERS VERECEK DEDİM; DERS BAŞLADI"

Diğer yandan Çıray bu ifadelerini sosyal medyadan yaptığı paylaşımla değerlendiren Günboyu yazarı Levent Özeren, "Sabredin... Meral Akşener ders verecek dedim. Ders başladı; İYİ Parti FETÖ ile iltisakı olanlar için de fezleke gelmesini istiyor. Haydi bakalım cengaverler, sahneye alalım..." şeklinde bir paylaşımda bulundu.