İYİ Partili Bahadır Erdem AKP'nin iktidardan gittiğinde neler olacağını açıkladı: ''Ödleri patlıyor ödleri''

İYİ Partili Bahadır Erdem AKP'nin iktidardan gittiğinde neler olacağını açıkladı: ''Ödleri patlıyor ödleri''
İYİ Parti Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı Prof. Dr. Bahadır Erdem, AKP’nin ikdidardan düştüğünde neler yaşanacağını açıkladı. Erdem, “O kadar çok hukuksuz işler yaptılar ki. O kadar çok bu millete aslında yapılmayacak işleri yaptılar ki. Ödleri patlıyor ödleri bütün bu hesaptan..” dedi.

''Ödleri patlıyor ödleri''

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener geçtiğimiz günlerde esnaf ziyaret ettiği Sivas’ın Zara ilçesinde bir kişinin sözlü saldırısına maruz kaldı. Akşener''i uzaktan takip eden kişi “İstifa Et!” diye bağırdı. Akşener de bu kişiye “Sen istiyorsan istifa ederim” karşılığını verdi. Polis sözlü saldırı üzerine, bu kişiyi bölgeden uzaklaştırdı.

Başta muhalefet milletvekilleri olmak üzere bir çok siyasetçi, olayın "provokasyon" olduğunu ifade ederek, Akşener''e destek veren paylaşımlar yaptılar.

İYİ Parti Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı Prof. Dr. Bahadır Erdem’den de Akşener’e yönelik saldırı ve provokasyonlara ilişkin dikkat çeken bir açıklama geldi.

KRT’de Çiğdem Akdemir’in moderatörlüğünü yaptığı “Söz Meclisi” adlı programda konuşan Erdem şu ifadeleri kullandı:

“Çiğdem hanım ödleri patlıyor. İktidardan gidecekler diye. Bir rahat olun ya, bir şey yok Allah aşkına alt tarafı iktidardan düşersiniz. Ne olur yani biraz da muhalefet olur. Biraz da muhalif kalırsınız, muhalefet milletvekili olursunuz. Ne olur dinlenirsiniz birazcık.

Ama o kadar çok hukuksuz işler yaptılar ki. O kadar çok bu millete aslında yapılmayacak işleri yaptılar ki. Ödleri patlıyor ödleri bütün bu hesaptan. İYİ Parti’yi hele sayın yürekli bu vatanın en yürekli siyasetçilerinden biri sayın Meral Akşener’i Bunların bu basit provakasyonlarıymış ‘görün bakalım daha neler olacak’ lafları ya da tehditleriymiş şu kadarcık korkutmaz.

Sayın Meral Akşener de İYİ Parti’nin her neferi de millet için çalışmaya devam edecek.Kapı kapı, ev ev, her bir çiftçinin her bir üreticinin, her bir vatandaşımızın, işçimizin, kadınımızın, öğrencimizin ayağına gideceğiz. Bu milletin hayrı için çalışmaya devam edeceğiz. Onlar da madem bu kadar korkuyorlar, korkmaya devam etsinler. “

İlgili Haberler