İYİ Partili Bedri Yaşar: "Samsun Büyükşehir'i alacağız"

İYİ Partili Bedri Yaşar: "Samsun Büyükşehir'i alacağız"
MHP’den istifa ederek İYİ Parti rozetini takan Necattin Demirtaş’ın İlkadım Belediye Başkanlığı adaylığı açıklandı. Toplantıda konuşan İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, “31 Mart seçimlerinde hem İlkadım’ı hem de Büyükşehir’i alacağız” dedi.

Cumhur İttifakının ortaya koyduğu iradenin İlkadım'ın iradesini yansıtmadığını belirterek MHP’den istifa eden Necattin Demirtaş, İYİ Parti’den belediye başkanı adaylığını resmen açıkladı. Tanıtım toplantısında, İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, il ve ilçe teşkilatı başkanları ile büyükşehir ve ilçe belediye başkan aday adayları da hazır bulundu.

DAVUL ZURNA İLE KARŞILANDI

İlçe binasının önünde davul zurna eşliğinde, adeta bir düğün havasında karşılanan Demirtaş, “Hükümet seçmeyeceğiz, İlkadım Belediyesi'nin Belediye Başkanını seçeceğiz. Rakibim de ben de denenmiş adaylarız. Elinizi vicdanınıza koyacaksınız hangimiz iyi hizmet verdiysek ona oy vereceksiniz. Çünkü oy namustur. Kazanmak için tüm imkanlarımızı kullanacağız” diye konuştu.

“BÜYÜKŞEHİRİ DE ALACAĞIZ”

Demirtaş’tan sonra söz alan İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar da basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı. Yaşar, Genel Başkan Meral Akşener’in selamını partililere iletirken, “31 Mart seçimlerinde inşallah hem İlkadım Belediyesi’ni hem diğer belediyeleri ve Büyükşehir’i alacağız. Necattin Başkana kefiliz. İnşallah şöleni, merasimi 31 Mart’ın ertesi günü yapacağız” diye konuştu.