İYİ Partili Cesur: "EYT'lilerin hakları gasp edilmiştir"

İYİ Partili Cesur: "EYT'lilerin hakları gasp edilmiştir"
İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamada Emeklilikte Yaşa Takılanların (EYT) haklarının gasp edildiğini ve seçim döneminde verilen sözlerin tutulması gerektiğini söyledi.

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Kanal 32’de katıldığı programda EYT’lilerin haklarının gaspedildiğini ve Meclis açıldığında EYT’lilerin haklarının takipçisi olacaklarını açıkladı.

Cesur, programda yaptığı açıklamada “Ben çok net bir şekilde dedim ki EYT’lilerin hakları gasp edilmiştir. Bu insanların haklarının muhakkak verilmesi gerekiyor. Verilen sözlerin tutulması gerekiyor. Söz vermişseniz bunu yapacaksınız. Kaynak yoksa kaynak yaratacaksınız.” ifadelerini kullandı.

"VERİLEN SÖZLERİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ"

TBMM açıldığında, yerel seçim kampanyasında Cumhur ittifakı tarafından verilen sözlerin takipçisi olacaklarını açıklayan Cesur, "EYT de dahil 24 Haziran’da seçim meydanlarında İktidar partisi ve ortağından oluşan Cumhur ittifakının değerli yöneticilerinin verdiği sözlerin takibini yapmak bizim görevimiz. O yüzden Meclis’te de çıkıp bunları konuşurken ‘Kusura bakmayın’ diyorum ben. Çünkü bunları söylememiz için bu millet bizi bulunduğumuz yere getirdi. Biz de bize verilen görevi halk adına yapıyoruz" açıklamasında bulundu.

Aylin Cesur, Kanal 32'de yaptığı konuşmadan bir kesiti de Twitter hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı.

aylin-cesur-ss.jpg

İlgili Haberler