İYİ Parti'li Aylin Cesur'dan istifa çağrısı. Daha kaç can gidecek İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Konya’da kardiyoloji doktoru Ekrem Karakaya’nın öldürülmesine tepki gösterdi. Cesur, “Ne zor yetişiyor bir doktor biliyor musunuz! Beceremiyorsunuz! Daha kaç can gidecek? İstifa edin” açıklamasını yaptı.
İYİ Partili Cesur’dan Flaş İstanbul Finans Merkezi yorumu. Dev binalar yaparak ekonomiyi ayağa kaldıramazsınız İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, İstanbul Finans Merkezi Kanun Teklifi’ni eleştirdi.
Milletvekili Aylin Cesur: “Bu Hükümet Artık Yalan, Dolan, Talan Hükümetidir” TBMM Genel Kurulu’nda Hazineye Ait Taşınmaz Malların Değerlendirilmesi ve KDV Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Teklifinin görüşmeleri devam ediyor. Genel Kurul’da söz alan Cesur, şunları söyledi:
İYİ Partili Metin Ergun ‘Zeytin ağacı ölümsüzlüğün simgesidir’ İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanı ve Muğla Milletvekili Metin Ergun, zeytinlik sökümünün yapıldığı Akbelen'de konuştu. Zeytinlik alanlarda madencilik yapımının önünü açan değişikliğin iptali için Danıştay’a başvurduklarını hatırlatan Ergun, “Danıştay’ın hızlı bir şekilde kararını vermesini ve zeytinliklerimizin kurtarılmasını bekliyoruz.” dedi.
Isparta'da elektrik kesintileri 24 saati aştı Şubat ayında 120 saat elektriksiz kalan Isparta'da kar yağışıyla beraber bir çok ilçe ve mahalle 24 saattir karanlıkta. Enerji Bakanı Fatih Dönmez'in inceleme için gittiği kentte okullar 1 gün daha kapalı.
Isparta milletvekili, İyi partili Aylin Cesur ‘Enerji Bakanı telefonuma çıkmadı’ İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, elektrik kesintisinin ardından Isparta’nın “afet bölgesi ilan edilmesi gerektiğini” belirterek, “Vatandaş özelleşmiş CK Elektrik ile baş başa bırakılmamalı. Mağduriyeti tazmin etmeli. Arada devlet olmalı. Daha sonra devlet bu tazminatı onlardan almalı dedik” diye konuştu.
Isparta Afet Bölgesi ilan edilmeli! İYİ Parti heyeti günlerdir elektrik ve doğalgaz olmayan kentte İYİ Parti Mali İşler Başkanı Ümit Dikbayır ve İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Isparta'daki kar yağışı sonrası yaşanan elektrik ve su kesintileriyle nedeniyle kentin afet bölgesi ilan edilmesini gerektiğini söyledi.
İYİ Partili Aylin Cesur: 2021 yılında 223 tane cemaate 173 milyon 704 lira aktarıldı Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Enes Kara'nın, cemaat yurdunda yaşadığı baskılardan ve gelecek kaygısından dolayı yaşamına son vermesinin ardından, İYİ Partili Aylin Cesur, “2021 yılında devletin aktardığı para, 223 tane cemaate 173 milyon 704 lira. Neden yurt yapmıyoruz?" dedi.
İYİ Partili Cesur 'Çiftçinin kazancının yüzde 43'ü borç ödemeye gidiyor' İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, “2002'de çiftçinin kazancının yüzde 7'si 2020'de yüzde 43'ü borç ödemeye gidiyor. Çiftçi, Tarım Kredi Kooperatifleri ’ne olan borcu nasıl ödeyecek gözünüzü seveyim?” dedi.
İYİ Partili Aylin Cesur ekonomik sıkıntıyı gözler önüne serdi İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur’un yaptığı bir paylaşım sosyal medyanın gündemine oturdu...
Aylin Cesur’dan 4. Yargı Paketi’ndeki ‘somut delil’ şartına tepki İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, 4. Yargı Paketi’ndeki yer alan ve ‘çocuğun cinsel istismarı’ suçunu da içeren katalog suçlarda tutuklama için getirilen ‘somut delil’ şartına tepki gösterdi.
İYİ Parti Muğla gezisinde şok olay: Isparta Milletvekili Aylin Cesur hayat kurtardı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in gezisi sırasında rahatsızlanarak nefesi kesilen bir kadının hayatını aynı zamanda doktor olan İYİ Parti Isparta Milletvekili olan Aylin Cesur kurtardı.
Bu fotoğrafta bir cumhurbaşkanı, bir cumhurbaşkanını çekti. Bilin bakalım fotoğraftaki ünlü kadın kim İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, sosyal medya hesabından Dünya Hipertansiyon Günü ile ilgili dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in yıllarca özel doktorluğunu yapan Cesur, Demirel'in tansiyonunu ölçtüğü sırada çekilen bir fotoğrafı paylaştı. Cesur fotoğrafın habersiz olarak KKTC kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş tarafından çekildiğini de aktardı.
İYİ Partili Cesur'dan Süleyman Demirel tepkisi İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Konya Selçuk Üniversitesi Senatosu’nun 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in ismini kültür merkezinden çıkarması kararına yaptığı bir açıklama tepki gösterdi. Cesur, "İsmi silinmeye çalışılan kişi, bir ömrü “Daha hür, daha demokrat, daha zengin, daha güçlü ve daha mamur bir Türkiye hedefine” adamış Süleyman Demirel’dir. Süleyman Demirel; demokrasi ve kalkınma kahramanıdır." dedi.
İYİ Partili Aylin Cesur İstanbul Sözleşmesi'nden çıkılmasına tepki gösterdi. İktidar hangi maddesinden rahatsız oldu İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, İstanbul Sözleşmesinden çıkılmasına sert tepki gösterdi. İktidarın ortaya attığı Ankara Sözleşmesi hazırlıklarına ilişkin de "Ankara Sözleşmesini kimler imzalayacak" diye sordu.
Esnaf kan ağlıyor. Oku da gör İYİ Partili Aylin Cesur Isparta’da ziyaretlerde bulundu. Ziyaretler esnasında bir kadın esnaf geçim sıkıntısını Cesur’a, “Bıçak kemiğe dayandı artık. Ben ne istiyorum biliyor musunuz? Akşam benim çocuklarım, benim çocuklarım derken bütün Türkiye’nin çocukları yatağa aç girmesin. Namerde muhtaç değil de merde de muhtaç olmayalım” sözleriyle anlattı.
İYİ Parti milletvekili Aylin Cesur Yeniçağ TV'de açıkladı İYİ Parti Isparta milletvekili Aylin Cesur Yeniçağ TV’nin konuğu oldu. Pandemi gündemine ilişkin önemli açıklamalar yapan Cesur, İYİ Parti’nin sadece korona virüsle ilgili verdiği 72 araştırma önergesi, 235 soru önergesi, 12 kanun teklifinin Cumhur İttifakı reddedildiğini açıkladı.
İYİ Partili Aylin Cesur kimsenin yapamadığını yaptı! Günlük vaka sayısını Sağlık Bakanı Koca'nın yüzüne söyledi! İYİ Parti Isparta milletvekili Aylin Cesur, Plan Bütçe Komisyonu’nda 2012-2019 yılları arasında sağlıkta şiddet sayılarını açıkladı. Cesur, “ALO 113 Beyaz Kod uygulamasına 2012-2019 arasında 91bin 355 şiddet vakası bildirilmiş ve 431 sağlık çalışanı intihar etmiş. Kariyerleri boyunca sağlık çalışanlarının yüzde 80’i en az 5 defa fiziksel şiddet ile karşılaşmış” dedi.
Aylin Cesur: AKP gittikten sonra Türkiye güzelleşecek Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin başlangıcından beri milletin eline saatli bomba gibi tutuşturulduğunu söylediklerini hatırlatan İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, AKP iktidarının politikalarını sert sözlerle eleştirdi.
"İktidar, vatandaşa karşı şeffaf olmalı" İYİ Partili Aylin Cesur koronayla mücadelenin siyasi değil, bilimsel olarak yönetilmesini önerirken iktidarı da, “Ben yaptım oldu anlayışı yerine şeffaf olun. Vatandaş gerçeği bilirse önlemini de ona göre alır” diye uyardı.
İYİ Partili Aylin Cesur'dan İstanbul Sözleşmesi açıklaması İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, "Bu suni gündemlerden vazgeçilmeli ve vatandaşların sorunlarına çözüm üretecek işler yapılmalıdır” dedi.
İddialar doğruysa durum vahim! İYİ Partili Aylin Cesur'dan 3 kritik soru İYİ Parti Milletvekili Aylin Cesur, Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı verilerin gerçekleri yansıtmadığını öne sürerek Ankara'da günlük vaka sayısının bin 400'ün üzerinde olduğunu iddia etti.
Aylin Cesur: Salgın kadar tehlikeli bir diğer konu kaygı seviyesi İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, korona virüs kadar tehlikeli bir diğer konunun da kaybı ve endişenin artması olduğunu vurgulayarak, “Aylarca aynı kaygı ile stres altında olan insanların, özellikle yaş almış büyüklerimizin bağışıklık sistemi için çok büyük tehdit bu” dedi.
İYİ Parti Isparta Milletvekili Cesur'dan korona virüs uyarısı İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur'dan kritik koronavirüs uyarısı geldi. Cesur şu an için 1,17 olan vaka büyüme oranının 0,5'in altına düşmemesi durumunda sağlık sistemimizin bu yükü taşıyamayacağını ifade etti.
İYİ Partili Türkkan ve Cesur'dan 'sokağa çıkma yasağı' talebi İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan ve Isparta Milletvekili Aylin Cesur, koronavirüs nedeniyle sokağa çıkma yasağı çıkarılmasını talep etti.
Aylin Cesur'dan şehir hastanesi tepkisi: “Kapitülasyonlardan farkı yok” İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, şehir hastaneleri için verilen hazine garantilerini, Osmanlı Devleti’nin, Avrupalı devletlere verdiği kapitülasyonlara benzeterek, “Torunlarımızın bile geleceğini ipotek altına almaktayız ve bu anlayışla gelecek nesilleri de borçlandırmaktayız” dedi.
"Parlamenter Sisteme geçilmesi şart oldu" İYİ Partili Aylin Cesur "Maalesef geldiğimiz yerde demokrasimiz hastanelik oldu, gelin bu sistemden vazgeçelim" dedi.
Aylin Cesur'dan dikkat çeken 'Suriyeliler' paylaşımı İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, İdlib’deki saldırılardan kaçarak Türkiye sınırına dayanan binlerce Suriyelinin sosyal medyaya yansıyan görüntülerini paylaşarak “Buyurun en ciddi beka sorunu” açıklamasında bulundu.
Tren kazalarının araştırılmasına AKP-MHP engeli İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur tarafından TBMM'ye sunulan "Tren kazalarının araştırılması" için verilen araştırma önergesi AKP ve MHP'nin oylarıyla reddedildi.
İYİ Partili Cesur: "EYT'lilerin hakları gasp edilmiştir" İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamada Emeklilikte Yaşa Takılanların (EYT) haklarının gasp edildiğini ve seçim döneminde verilen sözlerin tutulması gerektiğini söyledi.
İYİ Partili vekilden bakanlara: “Sözünüzü tutacak mısınız?” Hükümetin son iki Tarım Bakanı’nın personel alımı hakkında verdiği sözleri henüz yerine getirmediğine vurgu yapan İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, “18 ay önce verdiğiniz sözü tutacak mısınız” diye sordu.
Meclis'te yaşandı! 11 yaşında ölen çocuk ve yükselen kahkahalar! İYİ Parti Milletvekili Aylin Cesur, 11 yaşında hayatını kaybeden SMA hastası Arda’nın hikayesini anlatırken, AKP’li vekillerinin kahkaha atmasına sert tepki gösterdi. Cesur, AKP sıralarına dönerek “Bu yüce milletimize hakarettir” dedi.
İYİ Partili Cesur: "2.5 milyon Suriyeli daha..." Yeni yıl mesajı yayınlayan İYİ Partili Aylin Cesur, Türkiye'de 3 milyon 800 bin Suriyeli sığınmacının bulunduğuna vurgu yaparak, "Genelkurmay Başkanı 2,5 milyon Suriyelinin daha geleceğini ifade ediyor" dedi.
İYİ Parti'li Cesur o solisti ziyaret etti İYİ Parti Milletvekili Aylin Cesur, konser sırasında fenalaşıp düşerek başını çarpan solist Nuri Ağırbaş'ı hastanede ziyaret etti.