İYİ Partili İsmail Koncuk'tan AKP'li başkana imalı uyarı

İYİ Partili İsmail Koncuk'tan AKP'li başkana imalı uyarı
İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk, esnafa bin TL geri ödemesiz kredi sağlayacaklarını açıklayan Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin'i hem tebrik etti hem de uyardı.

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, kişisel Twitter hesabından paylaşımda bulunarak korona virüs salgını tedbirleri kapsamında esnafa geri ödemezsin bin TL kredi vereceklerini açıkladı.

Bilgin, sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:

"İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın. Koronavirüs’ten dolayı İçişleri Bakanlığımızın genelgesi kapsamında iş yerini kapanan her esnafımıza 1000 TL geri ödemesiz nakit desteği sağlayacağız. ‘Millet için devlet’ anlayışıyla bu zor günleri birlikte atlatacağız. #BirlikteBasaracagiz"

İYİ PARTİLİ KONCUK'TAN İMALI UYARI: "BAŞINIZA BELA GELMESİN"

İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk ise, paylaşımını alıntılayarak Hilmi Bilgin'i tebrik etti ve uyarıda bulundu.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'ın ücretsiz ekmek dağıtan ve bağış toplayan CHP'li belediyeleri 'Paralel yapı' ifadesiyle itham ettiği sözlere atıfta bulunan Koncuk, şu paylaşımı yaptı: 

"Sn Başkan sizi tebrik ediyoruz, ancak AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir ÜNAL bu tür yardımları yapan belediyeleri, “paralel yapı” olarak ilan etmişti. Dikkat edin de başınız belaya girmesin."

eweq.png