İYİ Partili Levent Özeren ifadeye çağrıldı

İYİ Partili Levent Özeren ifadeye çağrıldı
Attığı tweetler nedeniyle Cumhurbaşkanı'na hakaret kapsamında ifade verdiğini duyuran İYİ Partili Levent Özeren, Adalet Bakanı Gül'e seslendi.

İYİ Partili Levent Özeren "Putin-Erdoğan görüşmesi ile ilgili açıklama var mı? Yaşayarak öğreneceğiz herhalde. "Hayırlısı olur inşallah!" ve "Erdoğan''ın yerinde olsam; Beni kim markete götürüp "fiyatlar gerçekten uygun" diye açıklama yaptırıyorsa, onu derhal kovarım." ifadelerini kullandığı iki paylaşım nedeniyle ifade verdiğini belirterek Adalet Bakanı Gül''e seslendi.

Özeren İfadesi alındıktan sonra yaptığı ilk paylaşımda, "Sn bakan @abdulhamitgul ; Sizin bilginiz dahilinde olduğunu sanmıyorum. Bu twitle ilgili bugün, Cumhurbaşkanı''na hakaret kapsamında ifade verdim. Bu işleri kim takip ediyorsa, söylesinler de hoşlarına ne gidecekse onu yazalım..." ifadelerini kullandı.

Özeren bir sonraki paylaşımında ise şunları söyledi:

"Sn Adalet Bakanı @abdulhamitgul; Ben dün bu twitle ilgili Cumhurbaşkanı''na hakaret nedeniyle Emniyet Müdürlüğü''nde ifade verdim. Bu işleri kim takip ediyor ve işlem başlatıyorsa; Türkiye Cumhuriyeti Devleti''ne, bakanlığa, hukuka, AKP''ye ve Erdoğan''a zarar veriyor."