İYİ Partili Lütfü Türkkan açıkladı. Rize’de Akşener’le tartışan kadın bakım kim çıktı

İYİ Partili Lütfü Türkkan açıkladı. Rize’de Akşener’le tartışan kadın bakım kim çıktı
İYİ Parti TBMM Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e Rize'nin İkizdere ilçesinde "Teröristlerle iş birliği yapıyorsunuz" diyen kadının kimliğini açıkladı. Türkkan, “Bu hanımı o gün İkizdere'de gördüğünüz kıyafetle tanımamış olabilirsiniz. Bakın Havva Sevgen ablanız o.” ifadelerini kullandı.

İYİ Partili Lütfü Türkkan açıkladı. Rize’de Akşener’le tartışan kadın bakım kim çıktı

İYİ Parti TBMM Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener''e Rize''nin İkizdere ilçesinde "Teröristlerle iş birliği yapıyorsunuz" diyen kadının kimliğini açıkladı.

“BAKIN HAVVA SEVGEN ABLANIZ O”

Türkkan “Bu hanımı o gün İkizdere''de gördüğünüz kıyafetle tanımamış olabilirsiniz. Bakın Havva Sevgen ablanız o.” dedi.

Türkkan daha sonraki paylaşımında, “Operasyon maşası Havva Sevgen, İkizdere’yi yağma eden Cengiz İnşaat’ın taşeronu olan İhsan Çilo’nun da kardeşi çıktı diyorlar. Ne diyorsunuz arkadaşlar?” iddiasında bulundu.

“HAVVA ABLANIZ TANIDINIZ DEĞİL Mİ?”

Bir paylaşımda daha bulunan Türkkan, “Havva Ablanız bu çocuklar. O saldırsın diye gönderdiğiniz Havva ablanız. Tanıdınız değil mi?” ifadesini kullandı.

İYİ PARTİ LİDERİ AKŞENER’LE TARTIŞMIŞTI

Rize İkizdere İşkencedere Vadisi’nde taş ocağına karşı mücadele veren köylüleri ziyaret ettikten sonra ilçe merkezinde esnaf ziyareti yapmak isteyen Meral Akşener’in yanına giden Havva Sevgen, “Teröristlerle iş birliği yapıyorsunuz. Burada ne işiniz var” diye sormuştu.

“MEGRİ MEGRİ’Yİ BEN Mİ SÖYLEDİM”

Akşener’de “Nasıl bir iftira? Sizi Allah’a havale ediyorum. Ayıp, ayıp be. Megri megri’yi ben mi söyledim? Osman Öcalan’ın mektubunu ben mi okuttum? Haydi oradan” diyerek cevap vermişti.

“BENİM DE PSİKOLOJİM BOZULDU”

Öte yandan Havva Sevgen, olayın ardından verdiği röportajda, normal emekli bir vatandaş olduğunu söyleyerek, “Ne yanlısı olacağım. Bağırdı çağırdı çekip gittiler, benim de psikolojim bozuldu” diye konuşmuştu.

İlgili Haberler