İYİ Partili Murat İde Erdoğan'ın döviz ve altın çağrısını böyle yorumladı. Bu defa yastık altına göz diktiler

İYİ Partili Murat İde Erdoğan'ın döviz ve altın çağrısını böyle yorumladı. Bu defa yastık altına göz diktiler
İYİ Partili Murat İde, Ankara'da yapılan AKP kongresinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Vatandaşlarımdan evlerindeki döviz ve altını çeşitli finans araçlarına yatırarak ekonomi ve üretime kazandırmalarını istiyorum'' çağrısına karşılık, "Millet kongre konuşmasında, belki bize de bir şey düşünürler, derde derman bir şey açıklarlar diye beklerken; Evdeki dövizi-altını istediler.." değerlendirmesinde bulundu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi''nin yapıldığı Ankara Spor Salonu''ndaki kongrede açıklamalarda bulundu. Bin 560 delege yeni yöneticilerin belirlenmesi için oy kullandı.

İYİ Partili Murat İde, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın döviz ve altın çağrısına ilişkin, "Millet kongre konuşmasında, belki bize de bir şey düşünürler, derde derman bir şey açıklarlar diye beklerken; Evdeki dövizi-altını istediler.. Allah var, IBAN numarası vermediler bu defa, ama, yastık altına göz diktiler.. Bunu da, "Her şey yolunda" dedikten sonra yaptılar.." ifadelerini kullandı.

 

İlgili Haberler