Çıkarma gemisi Muğla’daki yangına böyle müdahale etti

Çıkarma gemisi Muğla’daki yangına böyle müdahale etti
Deniz Kuvvetleri Komutanlığına bağlı çıkarma gemisi personeli jandarma ile beraber Muğla-Ören Kemerköy Termik santrali çevresindeki yangına sahil kesiminden müdahale etti...

YENİÇAĞ - HABER MERKEZİ

Türkiye’yi saran orman yangınları devam ediyor.

İYİ Parti Kurucular kurulu üyesi Vedat Yenerer sosyal medyadan paylaştığı videoda Muğla-Ören Kemerköy Termik santrali çevresindeki yangına müdahale eden çıkarma gemisinin görüntülerini paylaştı.

ÇIKARMA GEMİSİ MÜDAHALE ETTİ

Muğla''daki yangın söndürme çalışmalarına destek amacıyla gönderilen Deniz Kuvvetleri Komutanlığına bağlı çıkarma gemisinin personeli Ören Sahili çevresindeki yangına müdahale ett.. Geminin kıyıya yanaşmasıyla personel hortumlarla sahile indi. Çıkarma gemisi personeli kıyıdaki alevlere müdahale etti. Bu sırada bölgedeki jandarma ekipleri de hortumları taşıyarak gemi personeline yardım etti.

Ekiplerin müdahalesiyle yangın geniş bir alana yayılmadan söndürüldü. Bölgede bulunan vatandaşlar da askeri personele teşekkür etti. Vedat Yenerer  çıkartma gemisi ve Milgem hazır bekletildiğini, yangın artarsa vatandaşları ve hayvanları tahliye edileceğini açıkladı.

"DAĞ 15 DAKİKADA YANDI"

Yenerer ayrıca bölgedeki Ören Deniz sitesi sakinleriyle görüştü. Vatandaşlar dağın 15 dakikada nasıl yandığını ve hayvanların nasıl can verdiğini anlattı..

İlgili Haberler