İzmir'de otomobillerin çarpıştığı araçta 5 kişi yaralandı

İzmir'de otomobillerin çarpıştığı araçta 5 kişi yaralandı
İzmir'in Balçova ilçesinde, hafif ticari araç ile otomobilin çarpıştığı kazada, 1'i ağır 4 kişi yaralandı. 

Ümit G. yönetimindeki hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önünde seyreden Selçuk Ç. yönetimindeki otomobile arkadan çarptı.

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri kaza yerinde çevre güvenliğini sağlarken, sağlık ekipleri ise yaralılara müdahale etti. Kazada, otomobilde bulunan sürücü Selçuk Çalışkan ve yolcu konumundaki babası İsmail Ç. ile hafif ticari aracın sürücüsü Ümit G. ve beraberindeki kişiler yaralandı. Yalılar hastanede tedavi altına alınırken İsmail Ç.'nin  durumu ciddiyetini koruyor. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. 

izmirde-hafif-ticari-arac-otomobile-carpti-1i-agir-4-yarali-8867-dhaphoto1.jpgizmirde-hafif-ticari-arac-otomobile-carpti-1i-agir-4-yarali-8867-dhaphoto2.jpgizmirde-hafif-ticari-arac-otomobile-carpti-1i-agir-4-yarali-8867-dhaphoto3.jpgizmirde-hafif-ticari-arac-otomobile-carpti-1i-agir-4-yarali-8867-dhaphoto4.jpg

DHA