Jandarmanın sosyal tesislerinde alkol satışı yasaklandı

Jandarmanın sosyal tesislerinde alkol satışı yasaklandı
Jandarma sosyal tesislerinde alkol satışı geçtiğimiz ramazan ayından itibaren durduruldu.

Odatv’den Masum Gök’ün haberine göre, Alkol satışının durdurulması emekli bir askerin CİMER yaptığı başvuruya verilen yanıtla resmileşti.
Emekli Deniz Subayı Erdem Ertürk, arkadaşlarıyla birlikte geçen mayıs ayında Muğla Datça yolu üzerinde bulunan Jandarma sosyal tesisine gitti. Alkol siparişi vermek istediklerinde görevli garson alkol satışının yasaklandığını söyledi.


Bunun üzerine CİMER''e yazan Erdem Ertürk''e Muğla İl Jandarma Komutanlığı tarafından Erdem Ertürk''e 4 Haziran tarihinde verilen yanıtta, "Konu ile ilgili yapılan araştırmada Sosyal Tesis Müdürlüğü bünyesinde yapılan tüm satış işlemleri ilgili mevzuat kapsamında yapılmakta olduğunu belirtir, esenlikler dileriz" denildi.
İşte o belge:

TSK''DA DURUM NE
Alkol satışının yasaklanmasının ardından, Jandarma sosyal tesislerinde yaz ayları için yapılan alkollü düğün rezervasyonlarının durumu ise merak konusu oldu. Bir yıl önceden yapılan düğün rezervasyonlarını da iptal edemeyen çiftler, alkolsüz düğün yapmak zorunda kalacaklar. Türk Silahlı Kuvvetleri''ne ait orduevi ve sosyal tesisler de ise alkol satışına devam edilmekte.

İlgili Haberler