Joachim Löw'ün yeni istekleri Ali Koç'u fena halde çıldırtacak! Bakın neler istemiş

Joachim Löw'ün yeni istekleri Ali Koç'u fena halde çıldırtacak! Bakın neler istemiş
Fenerbahçe'nin teknik direktör listesinde bir numarada yer alan Joachim Löw, Sarı Lacivertli takımdan isteklerine iki yeni talep daha ekledi. Kanarya, Alman çalıştırıcıya Real Madrid'in ilgisi sebebiyle elini çabuk tutmak istiyor.

Süper Lig''de gelecek sezon yeni bir kadro ve yeni bir teknik adamla girmek isteyen Fenerbahçe''nin aklında ilk isim olarak Joachim Löw yer alıyor.  Löw''le, Sarı-Lacivertliler arasındaki görüşmeler devam ediyor.

Fanatik''te yer alan habere göre; Dünya Kupası apoleti bulunan Alman teknik direktörün, yıllık 4-5 milyon Euro''luk maaş dışında iki yeni talepte daha bulunduğu ortaya çıktı.

BÜYÜK TALEPLER

Alman hoca imzayı atması halinde alt yapının kendisine verilmesini ve Başkan Ali Koç da dahil olmak üzere Samandıra''ya kim gelmek istiyorsa, önce kendisinin onayının alınmasını istiyor.

SEZON SONUNU BEKLİYOR

Kesin kararını sezon sonunda vermeyi düşünen deneyimli teknik adamın, Real Madrid''in de kendisiyle ilgilenmesi sebebiyle son ana kadar İspanyol devini bekleyeceği gelen haberler arasında yer alıyor.

İlgili Haberler