Johnny Depp’in ardından yeni Grindelwald bulundu

Johnny Depp’in ardından yeni Grindelwald bulundu
Johnny Depp’in eski eşi Amber Heard’e şiddet uyguladığı iddialarının ardından Warner Bros tarafından rol aldığı Fantastik Canavarlar serisinden ayrılması istenmişti. Ayrılığı kabul eden Depp'in yerine serinin kalan 3 filminde Grindelwald karakterini kimin canlandıracağı merak ediliyordu. Şirketin, rol için Mads Mikkelsen ile görüşüldüğü ortaya çıktı.

Shiftdelete'te yer alan habere göre, Fantastik Canavarlar 3’ün yönetmeni David Yates, Grindewald rolünü üstlenmesi için Warner Bros.’a Mikkelsen’i aday gösterdi.

DEPP SAYGI DUYDU

Serinin ilk 2 filminde rol alan Johnny Depp, bir İngiliz gazetesine rolden ayrılışıyla ilgili “Fantastik Canavarlar’daki Grindewald rolünden Warner Bros. tarafından istifa etmem istendiğini ve bu talebe saygı duyarak kabul ettiğimi bilmenizi isterim” açıklamasını yapmıştı.

mads-mikkelsen-johnny-deppin-yerine-en-guclu-aday-3.jpg

MIKKELSEN KİMDİR?

Danimarkalı aktör Mads Mikkelsen, birçok kişi için role en uygun isim olarak nitelendiriliyor. Hannibal, Casino Royale, Dr Strange gibi yapımlardan tanıdığımız Mikkelsen, Hideo Kojima’nın başyapıtlarından biri olan Death Stranding’de de kendine yer bulmuştu.

mads-mikkelsen-johnny-deppin-yerine-en-guclu-aday-2.jpg

Serinin 3. filmi için Jude Law, Eddie Redmayne gibi başrol oyuncularının sahnelerinin çekildiği sırada stüdyo filmin galasını 2021 yılından 2022’ye kaydırmıştı.