Jorge Jesus'tan Fenerbahçe açıklaması! Sıcak gelişme heyecan yarattı

Jorge Jesus'tan Fenerbahçe açıklaması! Sıcak gelişme heyecan yarattı
Fenerbahçe ile adı son zamanlarda sıkça anılan teknik direktör Jorge Jesus, Fenerbahçe dışında kendisine gelen teklifleri geri çevirdiğini açıkladı.

Fenerbahçe ile adı anılan Portekizli teknik adam Jorge Jesus, UOL Esporte''den Renato Mauricio Prado''ya flaş açıklamalar yaptı. Jesus, Fenerbahçe sorusuna da yanıt verdi.

Tecrübeli çalıştırıcı, "Fenerbahçe dışında Atletico Mineiro, Corinthians ve Fluminense de istedi. Fenerbahçe dışındaki teklifleri basit bir nedenden ötürü geri çevirdim. Brezilya''da sadece Flamengo''da çalışırım. Benfica''dan sonra Sporting''i çalıştırırken gerçekten acı çektim." ifadelerini kullandı.

Jorge Jesus ile röportajı yapan Brezilyalı gazeteci Renato Mauricio Prado, söyleşinin sonunda şu notu düştü:

"Büyük ihtimalle Jesus Fenerbahçe''ye gidecek. Cumartesi günü Lizbon''a geri dönüyor. 20''sine kadar Flamengo''nun vakti var. O ana kadar harekete geçmezlerse Jesus''un adresi belli."

JORGE JESUS KİMDİR?

Jorge Fernando Pinheiro Jesus 24 Temmuz 1954''te Portekiz''de dünyaya geldi. Pofesyonel futbol kariyerine 1973''te başlayan Jesus; Sporting CP, Belenenses, Farense, Benfica Castelo Branco gibi ekiplerin formasını giydi.

Jesus teknik direktörlük kariyerine 1989''da Amora takımıylabaşladı. Jergus teknik direktörlük kariyerinde; Vitória Guimarães, Braga, Benfica, Sporting CP, Flamengo takımlarını çalıştırdı. Jorge Jesus, Benfica''dan 28 Aralık 2021''de ayrıldı.

Jorge Jesus''un 3 Portekiz şampiyonluğu, 6 Portekiz Lig Kupası, Brezilya Şampiyonluğu ve Brezilya Süper Kupası başarısı bulunuyor.

İlgili Haberler