Portekiz''in önde gelen spor gazetelerinden Record Fenerbahçe Başkanı Ali Koç''un istanbul''a davet ettiği Portekizli teknik direktör Jorge Jesus ile anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Portekiz''in önde gelen spor gazetelerinden Record anlaşmayı duyurdu.

İŞTE JESUS''UN MAAŞI

Habere göre Jorge Jesus, Fenerbahçe''nin teklifini cumartesi yapılan görüşmenin ardından kabul etti.

Jorge Jesus'ten Fenerbahçe'ye 1 yıllık imza. Maaşı da belli oldu - Resim : 1

67 yaşındaki çalıştırıcı, Sarı-Lacivertli takım ile 1 sezonluk sözleşmeye imza atacak. Jesus bu anlaşmadan 7 milyon Euro kazanacak.

DEVLER LİGİ İHTİMALİ

Fenerbahçe Süper Lig''in ikinci yarısındaki performansıyla sezonu ikinci sırada bitirdi. Sarı-Lacivertliler böylelikle Şampiyonlar Ligi''nde ön eleme oynama hakkı kazandı.

Jorge Jesus'ten Fenerbahçe'ye 1 yıllık imza. Maaşı da belli oldu - Resim : 2

Jorge Jesus da Fenerbahçe ile anlaşmak için sezonun bitmesini bekledi. Kanarya''nın Devler Ligi bileti alması Portekizli teknik direktörün kararını netleştirdi.

Fenerbahçe sezonu erken açıyor

Milliyet gazetesinin haberine göre yeni sezonda Fenerbahçe''yi çalıştıracak Jorge Jesus sezonu erken açacak. Tecrübeli isim takımın Şampiyonlar Ligi''ne hazırlanabilmesi için haziran ayında takımın toplanmasını istedi.