Lincoln Henrique bu akşam Fenerbahçe için geliyor

Lincoln Henrique bu akşam Fenerbahçe için geliyor
Fenerbahçe, Portekiz ekibi Santa Clara'nın 10 numarası Lincoln Henrique'yi renklerine katmak için son adımları atıyor. Brezilyalı yıldız, bu akşam Türkiye'ye geliyor.

YENİÇAĞ SPOR SERVİSİ

Teknik direktör Jorge Jesus''un ısrarla istediği 23 yaşındaki Lincoln Henrique, Fenerbahçe''ye çok yakın... Başarılı 10 numara için Fenerbahçe ile Santa Clara el sıkıştı ve anlaşma imza sürecine kaldı.

800 BİN EURO MAAŞ ALACAK
23 yaşındaki orta saha oyuncusunun menajeriyle yapılan görüşmelerin ardından 5 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağlandı. Lincoln’ün senelik 800 bin Euro maaş alacağı öğrenildi.

Anlaşma öncesi İstanbul’a gelen Portekiz ekibinin Türk başkanı İsmail Uzun, sarı lacivertlilerin teklifi için, “Mükemmel” demişti.

Portekiz basınına göre Fenerbahçe’nin önerdiği rakamın 3.5 milyon Euro ve sonraki satıştan yüzde 20 pay olduğu öne sürüldü.

BU AKŞAM GELİYOR...
Haber Global''de yer alan bilgilere ise genç oyuncunun ailesiyle birlikte, THY’ye ait TK1756 uçuş numaralı uçakla Portekiz’in başkenti Lizbon’dan hareket ettiği ve saat 18.00’da İstanbul Havalimanı’na ineceği belirtildi.

İKİNCİ TÜRKİYE MACERASI...
Sağlık kontrollerinin ardından Fenerbahçe''yle sözleşme imzalaması beklenen Henrique, daha önce 2017-18 sezonunda kiralık olarak Rizespor formasını giymişti.

23 yaşındaki oyuncu, bu transferle birlikte ikinci Türkiye macerasına başlayacak. Lincoln, Santa Clara ile bu sezon 44 resmi maça çıkıp, 7 gol attı ve 10 asist yaptı.

İlgili Haberler