Juventuslu Merih Demiral: Şu anda iyiyim

Juventuslu Merih Demiral: Şu anda iyiyim
Korona virüsün en fazla etkisini gösterdiği ülkelerden İtalya'da forma giyen milli futbolcu Merih Demiral, sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

Merih'ten mesaj var

Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs, futbol dünyasına büyük zararlar vermişti. Korona virüsün en fazla etkisini gösterdiği ülkelerden biri olan İtalya'nın Juventus takımında forma giyen milli futbolcumuz Merih Demiral'ın da 3 takım arkadaşında korona virüs görülmüştü. 

Juventus'ta koronavirüs testleri negatif çıkan milli oyuncumuz Merih Demiral, ülkemize mesaj yolladı.

Yıldız oyuncu, kendisini merak eden herkese teşekkür ederken, "En az ailem kadar benim için endişe duyan, beni merak eden, arayıp soran herkese teşekkür ediyorum. Sağlığım gayet iyi, testler de negatif çıktı bildiğiniz üzere" ifadelerini kullandı.

"65 YAŞ ÜZERİ DURUMUN CİDDİYETİNİN FARKINDA DEĞİL" 

Herkesin evde kalması gerektiğini kaydeden milli oyuncu, "Ülkemiz için şu anda en önemli nokta, hep beraber evde kalmak ve gerekli tedbirleri almak. 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımız, durumun ciddiyetini farkında değiller sosyal medyayı bizim kadar aktif kullanmadıkları için. Şu anda elimizden gelenin en iyisi evde kalmak ve gerekli tedbirleri almak. Lütfen evde kalın" dedi.