Kaçtığı iddia edilen kadının sözleri izleyenleri şoke etti. Eşi estetik olsun diye hayvanlarını yarı fiyatına satmıştı

Kaçtığı iddia edilen kadının sözleri izleyenleri şoke etti. Eşi estetik olsun diye hayvanlarını yarı fiyatına satmıştı
15 yaşından beri kocasından sevgi dilendiğini belirten Meral Okur, eşinin kendisini hamileyken dövdüğünü öne sürdü. Esra Erol'a katılan 39 yaşında 3 çocuk babası Yalçın Okur, bütün hayvanlarını yarı fiyatını satıp, eşine isteği üzerine estetik yaptırdığını eşinin ise evi terk ettiğini iddia etmişti.

Esra Erol’a dün estetik yaptırdıktan sonra evi terk ettiği iddia edilen Meral katıldı. Meral''i karşısında gören Yalçın ise şaşkınlığını gizleyemedi. 20 gündür çocuklarını görmeyen 26 yaşındaki genç kadın, yaşadığı her şeyi tek tek anlattı.

Canlı yayına katılan Meral ise programa yüzleşmek için geldiğini belirterek, “Ben sürekli gözyaşı döküyorum. Ben bu anı çok bekledim." diye konuştu.

"BEN BU ANI ÇOK BEKLEDİM"
Öte yandan Meral, Yalçın için daha önce uzaklaştırma kararı aldırdığını da belertti. Kocasının 1 senedir kendisini değiştiğini söylemesi üzerine Meral, “şimdi ben sana soruyorum!

Ben sana 15 yaşında geldim, sen benim ailem seni böyle kabul etmez dedin diye sırf sana kadınlık yapmak için ailenin istediği gibi giyinmeye başladım. Ben sana itiraz bile etmedim” dedi.

Karısının sözleri üzerine konuşan Yalçın Okur, "madem sana yıllarca ben mutluluk vermedim sen neden 3 tane çocuk yaptın" diye cevap verdi.

Evi neden terk ettiği iddia edilen Meral ise evi terk etmediğini ailesinin yanına gittiğini belirtti. Yaşadığı olayı detaylı şekilde anlatmaya başlayan Meral Okur eşini suçladı. Meral, "Ameliyat oldum.

Doktor bana 1-2 ay boyunca ağırlık kaldırmayacaksın dedi. Benim eşim gurbete gitti aramızda da hiçbir şey yoktu. Ben bir gün aradım dedim ki; ''kardeşimin sevgilisiyle tanışmak istiyorum, çok da bunaldım onlarla tatile gidebilir miyim'' diye sordum.

''İzin vermesem tavır yapacaksın git” dedi. Sen izin verdiysen verdin neden arkamdan annemi arıyorsun. Arkasında bir şey arıyorsun" dedi.

"BEN BU ŞEKİLDE YAŞAMAK İSTEMİYORUM"
Yaşadıklarından bunaldığını belirten Meral Okur, "Ben yaşananlara çok sinirlendim senin çenene katlanamam ben. Gezmeye gideceğimi söylüyorum, kıyafet alıyorum laf ediyorsun, her şeye konuşuyorsun. Ben, bu şekilde yaşamak istemiyorum." diye konuştu.

Yalçın karısı için canlı yayında gözyaşı dökmüştü ancak Meral’in söyledikleri herkesi şoke etti. Kendisine sevgi göstermediğini belirten Meral Okur, "Kadınlardan sevgi dileniyorsunuz. Ben senden çok sevgi dilendim. 15 yaşından beri sevgi dileniyordum. Ben hamileydim sen beni tekme tokat dövdün." dedi.

İlgili Haberler