İstanbullular dikkat! Bu yollar kapalı

İstanbullular dikkat! Bu yollar kapalı
İstanbul Valiliği, Kadıköy Yarı Maratonu nedeniyle bugün bazı yolların kapanacağını duyurarak alternatif güzergahları açıkladı.

Kadıköy Yarı Maratonu nedeniyle bugün bazı yollar geçici olarak kapalı tutulacak. İstanbul Valiliği konuyla ilgili açıklama yaparak alternatif güzergahları açıkladı.

Valilik, saat 06.00-12.00 saatleri arası Kadıköy Operatör Cemil Topuzlu Caddesi (Hulusi Behçet Caddesi Kavşağı İle Çetin Emeç Bulvarı Kesişimi Arasında Kalan Kısım), Kadıköy Çetin Emeç Bulvarı (Operatör Cemil Topuzlu Cadde Kesişiminden Turgut Özal Bulvarı Kesişimine Kadar Olan Kısım) ve bugüzergaha çıkan tüm cadde ve sokaklar Maltepe-Kartal Turgut Özal Bulvarı Güney Yol (Çetin Emeç Bulvarı Kesişiminden Çanakkale Caddesi Kesişimine Kadar Olan Tek Yön Güney Yol) ve bu güzergâha çıkan tüm cadde ve sokaklar, Kadıköy Operatör Cemil Topuzlu Caddesi (Hulusi Behçet Caddesi Kavşağı İle Çetin Emeç Bulvarı Kesişimi Arasında Kalan Kısım), Kadıköy Çetin Emeç Bulvarı (Operatör Cemil Topuzlu Cadde Kesişiminden Turgut Özal Bulvarı Kesişimine Kadar Olan Kısım) ve bugüzergaha çıkan tüm cadde ve sokaklar, Maltepe-Kartal Turgut Özal Bulvarı Güney Yol (Çetin Emeç Bulvarı Kesişiminden Çanakkale Caddesi Kesişimine Kadar Olan Tek Yön Güney Yol) ve bu güzergâha çıkan tüm cadde ve sokakların kapatılacağını duyurdu.

Alternatif yollar:

Fahrettin Kerim Gökay Caddesi (Minibüs Yolu), Şemsettin Günaltay Caddesi (Minibüs Yolu), Maltepe Bağdat Caddesi (Minibüs Yolu), Kartal Üsküdar Caddesi (Minibüs Yolu), D-100 Karayolu.