Kadıköy'de derbi zamanı!

Kadıköy'de derbi zamanı!
Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe, kendi sahasında Beşiktaş'ı ağırlayacak. Saat 19.00'da başlayacak derbiyi hakem Fırat Aydınus yönetecek.

Süper Lig''in 17. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş karşılaşacak. Ülker Stadı''nda oynanacak ve saat 19.00''da başlayacak derbiyi hakem Fırat Aydınus yönetecek.

Teknik direktör Vitor Pereira yönetimindeki sarı-lacivertliler, haftaya 27 puan ve lider Trabzonspor''un 15 puan gerisinde giriyor.

19 Yaş Altı Teknik Sorumlusu Önder Karaveli yönetiminde derbiye çıkacak olan Beşiktaş ise 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 yenilgiyle 24 puan topladı.

354. RANDEVU

İki ekip arasında 28 Kasım 1924''te Fenerbahçe''nin 4-0''lık galibiyetiyle başlayan 97 yıllık rekabette sarı-lacivertliler, rakibi karşısında galibiyet ve gol sayısı bakımından önde bulunuyor.

Geride kalan maçlarda Fenerbahçe 133, Beşiktaş 126 galibiyet aldı, 94 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı.

Rekabette Fenerbahçe''nin 489 golüne, Beşiktaş 448 golle karşılık verdi.

FENERBAHÇE - BEŞİKTAŞ MUHTEMEL 11''LER:

Fenerbahçe: Berke, Serdar Aziz, Kim, Szalai, Osayi-Samuel, Crespo, Sosa, Novak, İrfan Can, Mesut Özil, Valencia

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, Rıdvan, Josef, Pjanic, Oğuzhan, Ghezzal, Larin, Batshuayi

EKSİKLER:

Fenerbahçe''de Altay Bayındır ile hafta içi yapılan antrenmanda sakatlanan Ferdi Kadıoğlu, gribal enfeksiyon geçiren Marcel Tisserand da mücadelede forma giyemeyecek.

Sarı-lacivertlilerde sakatlıklarını atlatan Mert Hakan ve Valencia kadroda yer alacak. 

Beşiktaş''ta ise sakatlıkları bulunan Mert Günok, Georges-Kevin N''Koudou ve Kenan Karaman kadroya alınmadı. Sakatlığı geçen ve topla çalışmalara başlayan Alex Teixeira ise henüz hazır olmadığı için derbi karşılaşmasında takımını yalnız bırakacak.