Kadıköy'de şok hırsızlık. Galeriye girmeleri ile çıkmaları bir oldu

Kadıköy'de şok hırsızlık. Galeriye girmeleri ile çıkmaları bir oldu
İstanbul'un Kadıköy ilçesinde bir otomobil galerisinde lüks otomobilin yaklaşık 70 bin liralık farları çalındı. 3 hırsızın yaklaşık 10 saniye içerisinde farları çalma anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Hırsızlar olay yerinden geldikleri araçla kaçtı. Polis ekipleri hırsızlığı gerçekleştiren kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

DHA'da yer alan habere göre, İstanbul Kadıköy'de bulunan bir otomobil galerisinde büyük bir far vurgunu yapıldı.

10 SANİYEDE 70 BİN LİRALIK FARI ÇALDILAR

Kadıköy'de meydana gelen olay, 19 Mayıs Mahallesi'nde gece saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, otomobil ile gelen üç hırsız, cadde üzerindeki oto galerinin önünde durdu. Araçtan inen 2 kişi galerinin otoparkındaki lüks otomobile doğru yönelirken diğer kişi geldikleri araçta bekleyerek gözcülük yaptı. Lüks aracın yanına gelen 2 şüpheli 10 saniye içinde yaklaşık 70 bin lira değerindeki iki farı söktü. Hırsızlar olay yerinden geldikleri araçla kaçtı.

"USTALAR BİLE ŞAŞKINLIK İÇİNDE"

Sabah oto galerisine gelen ve lüks otomobilin farlarının olmadığını fark ederek polise haber veren Eren Öztunç, "Gece 01.30 sıralarında bir araç geliyor, sokağa çıkma yasağı olmasına rağmen. Arabadan inmeleri ile 10 saniyede farı alıp sökmeleri bir oluyor. Çok hızlı bir şekilde hırsızlık yapıyorlar. Sanayideki ustalara sorduk onlar bile şaşkınlık içerisindeler" diye konuştu.

OLAYLA İLGİLİ ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ve Olay Yeri İnceleme ekipleri lüks otomobili ve oto galerinin güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Polis ekipleri hırsızlığı gerçekleştiren kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

KAMERALARA SANİYE SANİYE YANSIDI

Galeride meydana gelen hırsızlığın görüntüleri saniye saniye kameralara yansıdı. Bir otomobille galerinin önüne gelen hırsızlardan 2 tanesi araçtan inerek lüks otomobilin yanına geliyor. Hırsızlar 10 saniyede farları çalarak geldikleri araca binerek kaçıyorlar.