Kadına laf atanları uyardı vücuduna 30 dikiş atıldı

Kadına laf atanları uyardı vücuduna 30 dikiş atıldı
Ankara’da bir kişi, yoldan geçen kadına sözlü tacizde bulunduğunu iddia ettiği kişilerle girdiği arbedede karnından bıçaklanarak hastanelik oldu. 2 günü yoğun bakım 4 gün hastanede kalan gence 30 dikiş atıldı.

İHA'nın haberine göre, olay, 30 Ağustos günü Çubuk ilçesi Sanayi Caddesi’nde meydana geldi. İddialara göre Osman Baltacı (35), yoldan geçen bir kadının otomobille takip edildiğini gördü.

Kadının kendisini takip edip laf atanları tanımadığını anlayan Baltacı, duruma müdahale etmek için otomobilin yanına gitti.

Şahıslara tepki gösteren Baltacı ile araçtaki F.A., V.Y. ve C.İ. arasında kavga çıktı. Çıkan arbedede Baltacı bıçakla karnından yaralanırken, saldırganlar kaçtı. Vücuduna 30 dikiş atılan Osman Baltacı ise 4 günlük tedavi sürecinin ardından taburcu edildi.

Olayın ardından yakalanarak gözaltına alınan ve bıçaklı saldırıyı gerçekleştirdiği belirlenen F.A. ve V.Y., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer şüpheli ise emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

BÖBREĞİNE İSABET ETTİ

Olayla ilgili konuşan Osman Baltacı, “İşletmemin önünde duruyordum. Bir kadının otomobille takip edildiğini gördüm. Kadının yardım çığlını duyunca koşarak arabanın yanına gidip kapısını açtım. Araçtakilere 'Bu kadını neden takip ediyorsunuz?' diye sordum. Bana hakaret ettiler. Ben de dayanamayıp yumruk attım" dedi.

Kadına, 'Bunları tanıyor musun?' diye sordum. Bana, ‘Tanımıyorum, beni takip ve taciz ediyorlar’ dediğini belirten Baltacı "Ben de bunu duyunca polisi arayın diye bağırdım. O sırada da bana bıçağı saplayıp kaçtılar. 3 buçuk saatlik bir ameliyatın ardından 2 gün yoğun bakım servisinde tedavi gördüm. 4 gün de normal odada tedavim sürdü. Vücuduma 30 dikiş atıldı. Bıçak böbrek duvarıma isabet etmiş. Zedelenmeler var. Hastanede kontrollerim oluyor. Nefes almakta ve günlük yaşamda zorlanıyorum ama yine olsa yine yaparım. Pişman değilim” dedi.

Bu tür durumlara sessiz kalınmaması gerektiğini de ifade eden Baltacı, “Böyle olaylara karşı kimse duyarsız kalmasın. Tanımadığım birisine yardım ettim ama oradaki kardeşim ve annem de olabilirdi. İnsanlarımız böyle konulara sırtını dönmesinler” diye konuştu.

aw024810-01.jpg

aw024810-12.jpg

aw024810-11.jpg

aw024810-10.jpg

aw024810-09.jpg

aw024810-08.jpg

aw024810-07.jpg