Kadınlar 3. Ligi F Grubu'nda Uşak Belediye Spor namağlup lider

Kadınlar 3. Ligi F Grubu'nda Uşak Belediye Spor namağlup lider
Türkiye Kadınlar 3 lig F. Grubu'nda mücadele eden Uşak Belediyespor grubunda oynadığı 3 maçı da kazanarak lider durumda. 

Hüseyin DEMİR - UŞAK / YENİÇAĞ

Türkiye Kadınlar 3 lig F. Grubu''nda mücadele eden Uşak Belediyespor grubunda oynadığı 3 maçı da kazanarak lider durumda. 

Grubunda, Söke latmos, Muğla Atletik, Denizli Kaplanlar, Bodrum Belediyespor, Muğla Belediyespor''un da bulunduğu F Grubu''nda üçte üç yaparak grup lideri. ,

Kadrosu Kardelen, Seher, Rabia, Irmak,  Begüm, Elif, Büşra, Sultan, Sedef, Berivan, Ebru, Arzu, Ceylan, Aleyna, Sude, Beyza, Esra, Elifnaz, Aylin, Cemile''den oluşan Uşak Belediyespor Kadın Takımı''nın teknik direktörü Aydın Kaya "Bütün maçlarımızda kazasız belasız sakatlık olmadan net skorlarla üçte üç yaptık bütün oyuncularımı canı gönülden kutluyorum. Tüm maçlarımızda üstün bir futbol oynuyoruz. Her maçta daha rahat, daha etkili de oynamaya başladık. Amacımız, hayal ettiğimiz 2. Lige yükselmek, bunu da ciddi disiplinli oyunuzla başaracağımıza takım olarak ekip olarak inanıyoruz" diye konuştu.