Kadir Mısıroğlu'ndan Atatürk'e çok ağır hakaret

Kadir Mısıroğlu'ndan Atatürk'e çok ağır hakaret
Sözde Tarihçi Kadir Mısıroğlu, Türkyie Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e çok ağır hakaretlerde bulundu. Mısıroğlu, "Eğer bir Müslüman Atatürk'ü seviyorum derse ya ahmaktır ya sahtekardır" dedi.

Kamuoyunda ‘fesli Kadir’ olarak bilinen Kadir Mısıroğlu, Youtube üzerinden yayınlanan 12 dakikalık ses kaydında Atatürk’ü sevmediğini bir kez daha belirterek Atatürk’e hakaret etmeye devam etti.

Mısıroğlu şunları söyledi:

“Bugün Diyanet İşleri reisinin beni hasta yatağımda ziyaretinden ötürü kükreyen aslanlar gibi kükreyenlerin hiçbirinde Mustafa Kemal’ın yaptığı işleri değerlendirecek kabiliyet vardır, ne de ona samimi bir muhabbet sahibidir.

Mustafa Kemal bu memlekette yükselmenin birinci basamağıdır. Ama bu şans ellerinden gidiyor. Onlarda biliyor. Bu devam etmez.

Hiçbir icraatı Müslümanlığın lehine değildir. Eğer bir Müslüman Atatürk’ü seviyorum derse ya ahmaktır ya sahtekardır.

Kendisini eleştirenlere nadanlar (Farsça eskimiş bilgisiz, cahil, nobran, kaba, kötü) diyen fesli, Atatürk’ü sevenlere, “Bana kükreyenlerden bir tanesi inanıyorum ki Nutuk’u okumamıştır. Ben bunun Osmanlıcasını ilk mektebi bitirdiğim sene okudum. Benimle konuşacak kalitede bir adamınız yok. Ancak söversiniz. Pes, Müslüman olmuyorsunuz, insan olun. Gavurun bile ahlaklısı olur ya… Demokrasiye inanıyorsan, insana saygıya inanıyorsan, ben size cevap vermekten aciz miyim sanıyorsunuz.

Evet ben Kemal Paşa’yı sevmiyorum. Bu benim hakkımdır, istersen babamı da sevmem. Bundan dolayı beni kimsenin kınamaya hakkı yoktur. Beni eleştirenler bir kamyon çakıl taşı. Beni metheden, doğruyu söyleyenler de altın.

Bundan sonra kim söverse sövsün bu cevap yeter. Bundan sonra avukatıma söyleyeceğim suç işlerse dava açsın.

Allah düşmanlarına düşman olduğum sabit oldu.

İlgili Haberler