Kalp Yarası 7. bölüm fragmanı izle! Kalp Yarası yeni bölüm fragmanı tanıtım

Kalp Yarası 7. bölüm fragmanı izle! Kalp Yarası yeni bölüm fragmanı tanıtım
Kalp Yarası 7. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 9 Ağustos akşamında ATV ekranlarında yayınlanan son bölümde Baha’nın ortaya çıkışı ile Ferit sonunda Ayşe’ye olan tutkusunu açıklamaya karar vermiştir. Peki, Kalp Yarası 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kalp Yarası dizisi 6. son bölüm ile 9 Ağustos akşamında ATV ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin’in oynadığı Kalp Yarası 6. son bölümde; Ayşe’ye karşı saplantılı bir hikayesi olan Baha sonunda Ferit’in aklını tamamen karıştırmıştır. Bunu fırsat bilen Hande ise kozlarını oynamaya çalışırken ters köşe olmuştur.

Kalp Yarası 6. Bölüm Özeti

Baha’nın ortaya çıkması ile Ayşe ile Ferit’in duyguları tamamen karman çorman bir hale gelmiştir. Ferit’in Ayşe’ye mesafeli olarak yaklaşması ikili arasında değişik durumlara sebebiyet verirken Ayşe’de halen kaçak ve yaralı bir durumda olan Baha’ya yardım etmek durumunda kalır.

Hande’de sonunda Ayşe’yi Baha ile köşeye sıkıştıracağını düşünürken aslında tamamen ters köşe olacaktır. Azade ve Hande ilk defa karşı karşıya gelirler. Ferit aklındaki tüm şüphelere rağmen Ayşe’ye karşı büyük bir adım atarak duygularının karşılıklı olup olmadığını merak ederken Baha’nın Ayşe’ye olan saplantısı gün yüzüne çıkar.

Kalp Yarası 7. yeni bölümü ile gelecek hafta 16 Ağustos 2021 Pazartesi akşamında ATV ekranlarında yayınlanacak.