Kan ter içinde kalıp yayını kesen CNN Türk muhabiri açıklama yaptı. Yemedik ama yedik sayalım. Bir daha yapma evladım

Kan ter içinde kalıp yayını kesen CNN Türk muhabiri açıklama yaptı. Yemedik ama yedik sayalım. Bir daha yapma evladım
Fırıncıyla yaptığı mülakat ile gündeme gelen CNN Türk muhabiri Mücahit Topçu, kamuoyu ve yöneticilerinden özür diledi. Tecrübesizliği nedeniyle böyle bir olayın yaşandığını ifade eden Topçu, "2-3 dakikalık bir canlı yayın süresi vardı. Ben o süreyi aştığımı düşünerek bir an önce yayını bitirip sözü stüdyoya bırakmak istedim” dedi.

Fırıncıyla yaptığı röportaj ile gündem olan CNN Türk muhabiri Mücahit Topçu’dan açıklama geldi.

“CANLI YAYIN HEYECANIYLA DİKKAT ETMEDİM”
Fırıncının zamdan bahsettiği için yayını kesmediğini ifade eden Topçu, “İtiraf etmek gerekirse o sırada fırıncının ne söylediğine de canlı yayın heyecanıyla çok dikkat etmedim. Çünkü bana verilen 2-3 dakikalık bir canlı yayın süresi vardı. Ben o süreyi aştığımı düşünerek bir an önce yayını bitirip sözü stüdyoya bırakmak istedim” dedi.

“TECRÜBESİZLİĞİM NEDENİYLE YAŞANDI”
"Açıkçası yeterince tecrübeli olmayışımın faturasını ödedim” diyen Topçu, “Yöneticilerim de röportajı neden kestiğimi sorduklarında onlara da verecek bir cevap bulamadım. Sadece mahcup oldum. Tecrübesizliğim nedeniyle böyle bir olay yaşandığını söyleyip özür diledim. Onların anlayışına sığındım ve hala sığınıyorum” ifadelerini kullandı.

eqz2-yoxiaei4x9.jpgeqz3abjxuaitnow.jpgeqz3a5jw8aauq9f.jpg

NE OLMUŞTU?
CNN Türk canlı yayınında muhabirin “işler güzel di mi? iyi mi?” sorusuna fırıncı “Un fiyatları 180 liraya kadar çıktı. Maya 110 lira olmuş. Vatandaş işin içinden çıkamıyor” cevabını vermiş ve muhabir bu cevap karşısında ne yapacağını şaşırarak canlı yayını hemen kesmişti.

 

İlgili Haberler