Karagümrük Trabzonspor Canlı izle TS FKG Şifresiz Bein Sports 1 Canlı Maç izle

Karagümrük Trabzonspor Canlı izle TS FKG Şifresiz Bein Sports 1 Canlı Maç izle
Fatih Karagümrük Trabzonspor maçını şifresiz canlı izlemek isteyen taraftarlar arayışa girdi. Süper Lig’in 14. haftasında Fatih Karagümrük ile Trabzonspor karşı karşıya geliyor. İşte, TS FKG maçı Bein Sports 1 şifresiz canlı izleme linki.

Fatih Karagümrük Trabzonspor maçı canlı yayınla Bein Sports 1 ekranlarında. Süper Lig’de 14. hafta maçında Fatih Karagümrük ile Trabzonspor takımları kozlarını karşılaşıyor. Futbol severler ise Fatih Karagümrük Trabzonspor maçını şifresiz canlı izlemek için link arıyor.

28 Kasım 2021 Pazar gününde saat 16.00’da başlayacak Fatih Karagümrük Trabzonspor maçı Bein Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Ligde 13 hafta sonunda 10 galibiyet, 3 beraberlik alarak 33 puanla namağlup lider durumda bulunan bordo-mavililer, rakibini mağlup ederek şampiyonluk yolunda bir engeli daha geride bırakmak istiyor.

Genç İtalyan teknik adam Francesco Farioli yönetiminde iyi bir performans sergileyen Fatih Karagümrük ise ligdeki 13 müsabakada 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 yenilgi yaşadı. 22 puan toplayan Fatih Karagümrük, haftaya 6. sırada girdi.

Fatih Karagümrük Trabzonspor Maçı Şifresiz Yayınlayan Kanallar Listesi

Arena Sport 4
Bein Sports France 2 HD
BT Sport 1 HD
C More Streaming Sweeden
Livescore App
Paramount + USA
SuperSport Maximo 1 HD
SuperSport Premier League HD
TV2 Play Norge
Haberpush HD
TV3 Sport Dansk HD
Viaplay Baltic HD
Arena sport 1 HD
Btv aksiyon HD
CBC sport hd
Viaplat Denmark HD