Kardeşlerin kaderi de aynı oldu

Kardeşlerin kaderi de aynı oldu
Şanlıurfa'da 2 yaşındaki R.D. ve R.D. adlı ikiz çocuklar 4. kattaki evlerinin penceresinden düşerek hayatlarını kaybetti. Aydın'da ise bir evde çıkan yangında 4 ve 2 yaşındaki kardeşler feci şekilde öldü.

Aydın'ın Çine İlçesi'nde tarlada çalışan anne babasının kulübede bıraktığı 2 ve 4 yaşındaki 2 kardeş, çıkan yangında hayatını kaybetti. İlçe merkezinde yaşayan 37 yaşındaki Ahmet Kartal ve 26 yaşındaki eşi Ayşe Kartal, çocukları 4 yaşındaki Nazlı ve 2 yaşındaki Irmak Kartal'ı yanlarına alarak Cuma Mahallesi'ne gittiler. Çocuklarını kendilerine ait kulübeye bırakan karı-koca tarlaya çalışmaya gitti. Kulübede yangın çıktı. Dumanları gören çevredekiler, itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını kısa sürede söndürürken, evde yapılan araştırmada kardeşlerin cansız bedenlerini buldu. Yangının çıkış nedeni araştırılırken, çocukların cansız bedenleri Çine Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.


Şanlıurfa'da pencereden düşen 2 yaşındaki ikiz kardeşler hayatını kaybetti. 2 yaşındaki ikizler R.D. ve R.D. merkez Karaköprü İlçesi Narlıkuyu Mahallesi'ndeki bir apartmanın 4. katındaki evlerinin penceresinden, dengelerini kaybederek beton zemine düştü. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince müdahaleleri yapılan ikizler, Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Doktorların tüm müdahalelerine rağmen ikiz kardeşler hayatını kaybetti. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.