Karısını 12 yıl sonra mezardan çıkarıp sattı. Satın alanın yaptığı pes dedirtti

Karısını 12 yıl sonra mezardan çıkarıp sattı. Satın alanın yaptığı pes dedirtti
İnsanın kanını donduran ve "Böyle aile olur mu?" dedirten iğrenç olay 120 bin lira nedeniyle yapıldı. Vicdansız aile, oğullarıyla yaşadığı tartışmanın ardından intihar eden ve 12 yıl önce ölen kızı mezardan çıkarıp 'hayalet gelin' olarak sattı. Bu satışın ardından genç kadın yine kendisi gibi ölü bir adamla evlendirildi.

TV100'ün haberine göre, Çin'in Hebei eyaletinde 12 yıl önce ölen Kang Cuicui isimli kadının cesedi, eski kocasının ailesi tarafından mezarından çıkarılarak 120 bin lira karşılığında 'hayalet gelin' olarak satıldı. Bu satışın ardından genç kadın yine kendisi gibi ölü bir adamla evlendirildi.

2008 yılında kocası Li Kang ile yaşadığı tartışmanın ardından canına kıyan kadın, sonsuz ikametgahında da huzuru bulamadı. Yaşadığı köye yakın bir köyde yaşayan bir adam tarafından yapılan teklif ailesinin aklını çeldi ve eşine daha önce rastlanmamış skandal bir olay yaşandı.

Hayalet evlilik (Yin Hun) olarak bilinen ritüel Çin'de oldukça yaygın olsa da yaşananlar kabul edilemiyor. Çin'de yaşanan olayın ardından yetkililer harekete geçerken olay kısa sürede aydınlatıldı.
Aile mezarı boş görünce şoke oldu!

Olay, genç kadının ailesinin mezar ziyaretine gitmesiyle ortaya çıktı. Genç kadın Çin geleneklerine göre mücevherleriyle birlikte gömülmüştü. Cenaze töreni için yaklaşık 120 bin lira harcanmıştı.

Polisin yaptığı araştırmada mezarı açanın Li Kang'ın ailesi olduğu ortaya çıktı. Aile mücevherleri aldıktan sonra gelinlerinin cesedini başka birine yaklaşık 90 bin liraya sattı. Geleneklere göre 'hayalet gelin' kendisi gibi bir 'hayalet damatla' evlendirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.