Karius, Beşiktaş'ı FIFA'ya şikayet ediyor

Karius, Beşiktaş'ı FIFA'ya şikayet ediyor
Beşiktaş'ın Alman file bekçisi Loris Karius'un sözleşmesini feshetmek için FIFA'ya başvurduğu öğrenildi.

Beşiktaş Yöneticisi Erdal Torunoğulları, Karius ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Murat Özen'in Instagram canlı yayınına katılan Torunoğulları, Alman kalecinin FIFA'ya gittiğini söyledi.

4 aydır hiçbir kulübün kasasına 1 lira bile girmediğini söyleyen Erdal Torunoğulları, "Bu gerçekleri oyunculara anlatıyoruz. Olumsuz geri dönüş almadık. Bize yardımcı olacaklar. Süreci bekliyorlar." dedi. 

Beşiktaş yöneticisi, "Karius bize sıkıntı yarattı. Alacakları ve sözleşmesini feshetmek için FIFA'ya gitti. Hak etmediği alacaklarını da istedi. Oynamadığı ayların parasını istiyor. Gitmek istiyor, kendi bileceği iş. Haksız bir ödeme yapmak istemiyoruz." diye konuştu.

"GÖKHAN, CANER VE ATIBA BİZİM İÇİN ÖNEMLİ"

Devre arasında sözleşmesi biten oyuncularla görüştüklerinin altını çizen Erdal Torunoğulları, "Şu süreçte bir araya gelemediğimiz yeniden görüşemedik. Gökhan, Caner ve Atiba bizim için önemlidir. Ayrılık gibi bir düşüncemiz yok. Onlar da bu düşüncede değil." dedi.

TALISCA KONUSU 

Talisca'nın Çin'e para için gittiğini vurgulayan Torunoğulları, "8 milyon Euro kazanıyor. Beşiktaş'ın 3 milyon Euro dahi verecek durumu olmaz. Talisca'yla görüştük. 8 milyon Euro varsa seve seve gelir. Talisca'yı kim istemez? Keşke olabilse." ifadelerini kullandı.