Kasımpaşa Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Kasımpaşa Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Kasımpaşa Beşiktaş ile karşılaşacak devre arası öncesi iki takımda kazanıp zirve yarışından kopmak istemiyor. Peki, Kasımpaşa Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda...

Beşiktaş ilk yarının kapanış haftasında Kasımpaşa’ya konuk oluyor. Beşiktaş son 2 haftada berabere kalırken Kasımpaşa ise son 2 maçını kaybetti. Beşiktaş’ta Roco ve Caner forma giyemeyecek. Kasımpaşa’da Mısırlı yıldız Trezeguet kadro dışı kaldı ve bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

KASIMPAŞA BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN

Kasımpaşa Beşiktaş maçı 22 Aralık Cumartesi günü oynanacak.

KASIMPAŞA BEŞİKTAŞ SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA

Kasımpaşa Beşiktaş maçı saat 19.00’da başlayacak ve beIN Sports 1 kanalından canlı izlenebilecek.

GALİBİYETLERDE BEŞİKTAŞ ÖNDE

İki takım arasında geride kalan 30 maçta siyah-beyazlıların üstünlüğü göze çarpıyor. Bugüne kadar oynanan müsabakalardan 20’sini Beşiktaş kazandı, 7 maç berabere sonuçlandı, Kasımpaşa 3 kez galibiyete ulaştı. Beşiktaş’ın 64 golüne, Kasımpaşa 27 golle cevap verdi. Geçen sezonun ilk yarısında Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda yapılan maç 2-2 tamamlandı. Vodafone Park’taki müsabakayı ise ev sahibi Beşiktaş 2-1 kazandı. Beşiktaş, Süper Lig’de Kasımpaşa ile yaptığı son 6 maçın 4’ünde puan kaybetti. Ligdeki son 6 karşılaşmada taraflar ikişer galibiyet aldı, iki maç da berabere sonuçlandı.

KASIMPAŞA BEŞİKTAŞ MAÇI HAKEMİ KİM

Kasımpaşa Beşiktaş maçını Cüneyt Çakır yönetecek.

ATIBA TARİHE GEÇEBİLİR

Siyah-beyazlıların Kanadalı oyuncusu Atiba Hutchinson, rekor için teknik direktör Şenol Güneş'ten forma bekleyecek.Beşiktaş'ta 6. yılını geçiren 35 yaşındaki oyuncu, siyah-beyazlı formayla toplam 156 lig maçında görev aldı. Kanadalı oyuncu, Galatasaray ile yapılan derbide 156. kez sahada yer aldı ve Beşiktaş'ta en fazla lig maçına çıkan yabancı oyuncu rekorunu Çek Tomas Sivok ile paylaştı.Geçen haftaki Aytemiz Alanyaspor maçında oynama şansı bulamayan Hutchinson, Şenol Güneş'in Trabzonspor karşısında oynatması halinde 157. lig maçına çıkacak ve Beşiktaş'ın ligde en çok forma giyen yabancı ismi olacak.

BABEL DÖNÜYOR

Sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan Ryan Babel'in Kasımpaşa karşısında görev alması bekleniyor.Kasımpaşa deplasmanına Caner Erkin’den yoksun çıkacak. Trabzonspor maçında gördüğü sarı kart sonrası cezalı duruma düşen Caner Erkin, yarın oynanacak karşılaşmada görev yapamayacak.

MUHTEMEL 11’LER

BEŞİKTAŞ : Karius; Gökhan Gönül, Vida, Necip Uysal, Adriano; Dorukhan, Medel; Quaresma, Ljajic, Lens; Güven Yalçın.

KASIMPAŞA : Ramazan, Ben Youssef, Veysel, Özgür, Popov, Pavelka, Sadiku, Tarkan, Koita , Eduok, Diagne