Kastamonu Üniversitesi akademik personel alacak

Kastamonu Üniversitesi akademik personel alacak
Kastamonu Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı 8 akademik personel alacak. Son başvuru tarihi 25 Temmuz 2022 olarak açıklandı.

Resmi Gazete’de Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğü’nden yapılan açıklamada, “Üniversitemizin aşağıda yazılı birimlerine 657 sayılı Kanun, 2547 sayılı Kanun, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği, Üniversitemizin Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Esasları Yönergesi''1"'' nin ilgili hükümleri gereğince öğretim elemanı alınacaktır.” denildi.

Doktor Öğretim Üyesi adaylarının ilan edilen kadro birimine şahsen veya posta yoluyla müracaat etmeleri gerekmektedir.

GENEL VE ÖZEL ŞARTLAR

1- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu''nun 48''inci maddesinde belirtilen şartları taşımak esastır.

2- Diplomalarını yabancı ülkelerden alanlar için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı veya Üniversitelerarası Kurul Başkanlığınca onaylanmış olması gerekmektedir.

TESLİM EDİLECEK BELGELER

Doktor Öğretim Üyesi kadroları için aranan genel şartlar ve özel şartlar ile ilanda belirtilen diğer şartlara sahip adaylar aşağıdakileri eksiksiz şekilde teslim edecektir.

1- Adayın müracaat ettiği kadroya ait, birim, bölüm, anabilim dalı, kadro derecesi, açıklamaları ve iletişim bilgilerini (yazışma adresi, telefon numarası ile e-posta adresi) içeren müracaat dilekçesi(2)

2- Özgeçmiş (YÖKSİS formatında)

3- Son altı ay içerisinde çekilmiş 2 (iki) adet fotoğraf

4- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

5- Erkek adaylar için Askerlik Durum Evrakı

6- Cumhuriyet Savcılığından Adli Sicil Kayıt Evrakı

7- Açıktan veya yeniden atanacaklar için Kamu hastanelerinden alınmış sağlık kurulu raporunu atanmadan önce ilgili birime teslim edeceklerdir. (Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Hekimlerince verilmesi kaydıyla heyet raporlarında görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmadığına dair karar raporda yer almalıdır.)

8- Lisans, Yüksek Lisans, Doktora, Uzmanlık Evrakı

9- Doktor Öğretim Üyesi kadrosu Akademik Yükseltilme ve Atanma Müracaat Formu.