Kawhi Leonard'ın orta parmakla yaptığı blok geceye damga vurdu

Kawhi Leonard'ın orta parmakla yaptığı blok geceye damga vurdu
Los Angeles Clippers ile Denver Nuggets dün gece karşılaştı. Nuggets'ın yıldızı Jamal Murray bir pozisyonda Kawhi Leonard'ın üstüne gitti ancak beklemediği bir blok yedi. Leonard, Murray'ı tek parmağıyla durdurdu. Maç sonuna pozisyonu değerlendiren Leonard, oldukça vakurdu.

Clippers ile Nuggets arasında dün gece play off serisinin 3. maçı oynandı. Maç Clippers'on 113-107 üstünlüğüyle sona erdi ve Clippers seride 2-1 öne geçti. Maça damga vuran olay ise Clippers'ın MVP'si Kawhi Leonard'tan geldi. Leonard, rakip yıldız Jamal Murray'a tek parmakla blok yaptı.

Maçın bitimine yaklaşık 2 dakika kala başa baş geçen mücadelede Jamal Murray, Clippers potasına yüklendi. Smaca giden oyuncunun karşısında ise agresif savunmasıyla bilinen Kawhi Leonard vardı. Leonard, pozisyon gereği sıçradı ancak bloğu tam inerken yapabildi.

5f575326ae298bb7233bd220.jpg

Bu nedenle tek bir parmağıyla topa uzanabilen Leonard, Murray'a orta parmağıyla blok yapmış oldu.

Maç sonu konuşan Paul George, takım arkadaşı Leonard'ı överek, "Maç içerisinde tek parmakla yaptığını görmemiştim. Gerçekten ekstra uzun bir orta parmağı var. Sanki o pozisyonda uzamaya devam ediyordu. Kawhi işte... Böyle biri" dedi.

Leonard ise konuya oldukça normal yaklaştı ve her zamanki soğukkanlılığıyla, "Murray'ın içeri girdiğini gördüm. Önüne çıktım ve engellemeye çalıştım Büyütecek bir şey olduğunu sanmıyorum" dedi.