O ilimizde vaka sayısı sıfırlandı

O ilimizde vaka sayısı sıfırlandı
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, kentte vaka sayısının sıfır olduğunu açıkladı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 30 Mayıs itibariyle Kayseri’de vaka sayısının sıfır olduğu müjdesini verdi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Büyükkılıç, “Şehrimizde 100’ün üzerinde yapılan testlere oranla vaka sayısı sıfırdır. Temennimiz bu süreçte bu illetten artık kurtulmaktır” dedi.

Bu zorlu süreçte tedbirlere uyan tüm Kayserililere teşekkür eden Başkan Büyükkılıç, “Öncelikle sağlık çalışanlarının ve hastanelerin yükünün hafifletilmesi için bu çok zorlu süreçte kurallara ve tedbirlere uyan Kayserili hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca bu süreçte hem sağlık çalışanlarımıza, hem de Sağlık Bakanımıza minnettarız. Hem şahsım, hem de şehrim adına fedakâr sağlık personelimize teşekkürlerimi sunuyorum. Cenab-ı Allah, bu tür felaketlerden tüm insanlığı korusun” diye konuştu.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, pandemi sürecinde gösterdiği üstün gayret ve örnek uygulamalar dolayısıyla 14. Prof. Dr. Feriha Öz 2021 Pandemi Ödülleri’nde Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı ödülüne layık görülmüştü.

İlgili Haberler