Trabzon rotayı kupaya çevirdi

Trabzon rotayı kupaya çevirdi
Bordo-mavİlİlerde hızlı başlanan sezonun 4. haftasından sonra alınan kötü sonuçların ardından yaşanan çöküş nedeniyle ligde şampiyonluk potasından sapılınca, rota Türkiye Kupası’na döndü

Peş peşe gelen yenilgilerle Avrupa Ligi’ne veda eden ve Süper Lig’de de zirveden uzaklaşan Trabzonspor’da, yeni bir sayfa açıldı. Özellikle hakem hatalarıyla kaybedilen 16 puan yüzünden yarıştan kopan Karadeniz ekibinde, şimdilerde hem camianın üzüntüsünü gidermek, hem de yeni sezonda Avrupa kupalarına katılabilmek için Türkiye Kupası’nın kazanılması hesapları yapılmaya başlandı.

Hedef 9’uncu zafer

Bordo-mavililerin tüm planları bir yandan ligin ikinci devresinde özellikle zirve takımlarını yenip aradaki farkı kapatmak, diğer yandan da 9. kez Türkiye Kupası’nı müzeye götürmek için üzerine kurulduğu öğrenildi. Trabzonspor, yeni hedefi olan kupanın ilk ayağında bugün deplasmanda Nazilli Belediye ile karşılaşacak. İlçe Stadı’ndaki mücadele saat 14.00’te başlayacak. Fırtına’da Onur ile sakat M. Ekici, Cardozo, Mbia ve Cavanda yer almazken, genç oyuncular M. Beşir ile Denizhan Deniz, Aydın’a getirildi.