Kenan Sofuoğlu'na tepkiler büyüyor

Kenan Sofuoğlu'na tepkiler büyüyor
AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu'nun Instagram hesabından yaptığı paylaşım Twitter'da Türkiye'nin gündemine girdi. Binlerce vatandaş fotoğrafa çok sert tepki gösterdi.

AKP Sakarya milletvekili Kenan Sofuoğlu, TBMM'deki makam odasında ayaklarını masaya uzatmış bir vaziyette, karşısında ise iki danışmanının hazır bulunduğu fotoğrafı Instagram hikayesinde "Emirerlerim" notuyla paylaşmıştı.

KENAN SOFUOĞLU'NA TEPKİ YAĞMURU

Sofuoğlu kendisine gelen tepkilerin ardından fotoğrafı kısa sürede silmişti fakat paylaşım Twitter'da hızlıca yayıldı. Türkiye'nin gündemine oturan paylaşım binlerce sosyal medya kullanıcısı tarafından sert tepki aldı. 

Bir kullanıcı ise, Kenan Sofuoğlu'nun masasında duran saatin fiyatına dikkat çekerek, " Masasındaki saat kutusu 875 dolar. İçinde 3 tane saat oluyor. Saatler de Loui Vuitton ise en ucuzu 2.930 dolar. En pahalısı 29.625 dolar. TL'ye siz çevirin artık." şeklinde bir yorumda bulundu.

İŞTE O YORUMLARDAN BAZILARI...

12-030.png11-029.png
09.png10-009.png

01-004.png02-003.png04-001.png08.png

 

KENAN SOFUOĞLU'NDAN AÇIKLAMA GELDİ

Milletvekili Kenan Sofuoğlu tepki çeken skandal paylaşımının ardından Instagram hesabından, 'espri' yaptığını belirterek bir mesaj yayınladı.

Sofuoğulu, "Siyasete biraz espri katmak amacıyla yapmış olduğum paylaşım kastının ötesinde anlamlara taşınmıştır. Tabii ki bunu kesinlikle doğru görmüyorum ancak lüzumsuz tartışmalara sebebiyet vermemek için bu paylaşımı 4 dakika içerisinde kaldırdım. Yanlış anlama üzerinden gelen eleştirilerin başımın üstünde yeri var. Hususen yanlış anlama kastiyle gelen eleştirileri milletin vicdanına havale eder saygılarımı sunarım." dedi.
kenan-sofuoglu-instagram-002.png

İlgili Haberler