Kerem Bursin’den Hande Erçel paylaşımı!

Kerem Bursin’den Hande Erçel paylaşımı!
Sen Çal Kapımı dizisinde başrolde yer alan Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin etkileyici enerjileri ve başarılı uyumları sosyal medyada da kendisini gösteriyor.

Fox TV’nin reytinglerinden çok memnun olduğu dizi, Çarşamba akşamları kendisine güçlü bir konum sağladı. İki başrol oyuncusu da her yaptıkları hareket ile takip edilir oldu. Zaman zaman instagram hesapları üzerinden paylaşım yapan ikilini set halleri de büyük ilgi görüyor.

Kerem Bürsin, setten bir fotoğraflarını yayınladı. Hande Erçel ile sevinç anlarından bir kareyi takipçilerinin beğenisine sunan Kerem Bürsin, hafta sonunun güzel geçmesi dileğinde de bulundu.

Sen Çal Kapımı dizisinden yansıyan bu paylaşım, iki ünlü ismin hayranlarını da mutlu etti. 1 milyon 300 binden fazla beğeni alan paylaşıma binlerce de yorum geldi.

kerem-001.jpg

Bu paylaşıma, “Harikasınız, çılgınsınız… Türkiye’nin en iyi dizi çiftisiniz” gibi yorumlar geldi. Herkes Hande Erçel’in yanıtını merak etti. Oyuncu, emojilerle beğenisini ifade etmekle yetindi. Erçel’in yanıtının bile 36 binden fazla beğeni alması dikkat çekici bir detaydı.

KAYNAK: TelevizyonGazetesi.com