Kılıçdaroğlu'ndan kendisini hapse atmak isteyen Bahçeli'ye: Yabancı asker Türkiye'ye girebilir diye oy verdi. Asıl milliyetçi benim

Kılıçdaroğlu'ndan kendisini hapse atmak isteyen Bahçeli'ye: Yabancı asker Türkiye'ye girebilir diye oy verdi. Asıl milliyetçi benim
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında MHPlideri Bahçeliye yönelik sert ifadeler kullandı. Kılıçdaroğlu, "Gitti 'yabancı asker Türkiye'ye girebilir' diye oy verdi. Ben kendi ülkemde yabancı asker postalı istemiyorum." dedi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli''nin "Kılıçdaroğlu, terörist Demirtaş''ın hasretini ziyadesiyle çekiyorsan, Kavala olmadan yaşayamıyorsan biraz daha devam et, sonunda kanun yoluyla onların koğuşundaki boş bir ranzaya sen de kapağı atarsın" açıklamalarına yanıt veren CHP Lideri Kılıçdaroğlu, "Birisi beni hapse göndermekle tehdit etmiş. Sizin feriştahınız gelse bize diz çöktüremez. Siz kimsiniz ya!" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı:

"Bir tweet attık yabancı asker ve NATO konusunda. Vay efendim bunu nasıl söylersin. Bir daha söylüyorum bu topraklarda yabancı asker postalı istemiyoruz kardeşim! Ben Bahçeli değilim. Gitti teskereye evet dedi, yabancı askerler Türkiye''ye davet edilebilir diye oy verdi. Ben gerçek ülkücüyüm, gerçek milliyetçiyiz, ben gerçekten de ülkemi seviyorum. Ben kendi ülkemde yabancı asker postalı istemiyorum. Şimdi bu muhalif görünenler efendim Kılıçdaroğlu şöyle böyle diye ders vermeye kalkıyorlar. Ya sen düne kadar zorba hakkında tek cümle bile yazmadın ya, bize ayar vermeye kalkıyor. Gazeteci olduklarını söylüyorlar dün ne olduklarını biliyorduk bugün de ne olduklarını biliyoruz."

İlgili Haberler