Kim Milyoner İster'de şaşırtan anlar. Hepimizin gözü önünde oldu

Kim Milyoner İster'de şaşırtan anlar. Hepimizin gözü önünde oldu
Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster programında yine ilginç anlar yaşandı. Zerrin Pervane isimli yarışmacı süresinin dolduğunu fark etmeyince stüdyoda olanlar oldu.

Hepimizin gözü önünde oldu

Medyaradar''da yer alan habere göre, Kenan İmirzalıoğlu''nun sunumuyla yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının yeni bölümüne Zerrin Pervane isimli yarışmacı damgasını vurdu.

BÜYÜK TALİHSİZLİK YAŞADI

Yarışmada sorulan ilk soruda başarılı bir performans sergileyen Pervane, "Daksil genellikle hangisiyle yazarken yapılan yazım hatalarını düzeltmek için kullanılır?" şeklinde yöneltilen ikinci soruda büyük bir talihsizlik yaşadı.

"NASIL OLUYOR YA"

Kenan İmirzalıoğlu''nun ''zaman'' konusunda uyarı yapmasına rağmen süre dolduktan sonra cevap veren Zerrin Pervane yarışmadan elendi. Durumu kabul edemeyen yarışmacı Kenan İmirzalıoğlu''na "Nasıl oluyor ya! Hayır olamaz öyle bir şey" diyerek tepki gösterdi.

"HERKESİN GÖZÜ ÖNÜNDE OLDU"

Kenan İmirzalıoğlu ise yarışmacıya "Herkesin gözü önünde oldu" yanıtını verdi. O anlarda ise stüdyo buz kesti ve yarışmacı hiçbir para kazanamadan yarışmadan elendi.