Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu Kırıkkale Ülkü Ocakları'nda seminer verdi

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu Kırıkkale Ülkü Ocakları'nda seminer verdi
Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, iade-i ziyaretler kapsamında Kırıkkale Ülkü Ocaklarını ziyaret ederek burada bir seminer verdi.

Kırıkkale Ülkü Ocaklar başkanı Tuner Alp Tekin yaptığı açıklamada “Ocak tarihinde böyle bir durum ilk defa yaşandı. Gençlerimiz içinde güzel bir akşam yaşandı, büyük bir rol model olan sayın valimiz, Ülkücü kardeşlerimizle gayet samimi bir ortamda sohbet ederken, hayat tecrübelerini aktardı.” ifadelerini kullandı.

Türkgün’ün haberine göre; Ülkü Ocakları Başkanı Tuner Alp Tekin, Ocak Yönetimi ve Ülkücü gençler tarafından karşılanan Tekbıyıkoğlu, Ülkü Ocakları Başkanı Tuner Alp Tekin’den yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

Daha sonra Ülkücü gençlerle, Ülkü Ocakları seminer salonunda bir araya gelen Tekbıyıkoğlu, daha önce Kaymakamlığını yaptığı “Ahlat” hakkında gençlere seminer verdi.

“OCAK TARİHİNDE BÖYLE BİR DURUM İLK DEFA YAŞANDI”

Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Tuner Alp Tekin, ziyaret hakkında memnuniyetini dile getirdiği konuşmasında, “Sayın Valimiz Bülent Tekbıyıkoğlu kutlu Ocağımızı şereflendirdi. Yüce Türk milletinin ve devletinin yılmaz savunucularının Kutlu Ocağını ziyaret eden sayın valimiz, Ocağımızda genç Ülküdaşlarımıza Ahlat hakkında eğitim semineri verdi. Ocak tarihinde böyle bir durum ilk defa yaşandı. Gençlerimiz içinde güzel bir akşam yaşandı, büyük bir rol model olan sayın valimiz, Ülkücü kardeşlerimizle gayet samimi bir ortamda sohbet ederken, hayat tecrübelerini aktardı. Sayın valimize ziyaretleri ve emekleri için şükran duyuyoruz. Ülkü Ocakları, devletimizin her anında yanında oldu. Bugün devletimizin ilimizde ki en büyük temsilcisinin Ocağımızı şereflendirmesi, gençlerimizi bilgilendirmesi memnuniyet verdi. Sayın valimize tekrar teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyor, kutlu Ocağımızın her zaman yanında ve destekçisi olduğunu ifade etmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

KIRIKKALE VALİLİĞİ ZİYARETİ PAYLAŞTI

Öte yandan Kırıkkale Valiliği resmi twitter sayfasından ziyaretin görsellerini paylaşarak “Valimiz Bülent Tekbıyıkoğlu, Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanlığına iade-i ziyarette bulundu.” ifadelerine yer verdi.