Ahmet Altan'ın Türkan Saylan'a yaptığını hatırlattı. Kırmızı Kedi'nin sahibi Haluk Hepkon'un Ahmet Altan paylaşımı

Ahmet Altan'ın Türkan Saylan'a yaptığını hatırlattı. Kırmızı Kedi'nin sahibi Haluk Hepkon'un Ahmet Altan paylaşımı
Yayınevi sahibi Haluk Hepkon, Türkan Saylan'ı andığı paylaşımda Ahmet Altan'ın geçmişteki sözlerini hatırlattı.

Kırmızı Kedi Yayınevi’nin sahibi Haluk Hepkon, resmi sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. 

Hepkon, ilk olarak Türkan Saylan''ı 86. doğum gününde andı. Haluk Hepkon, Saylan''ı andığı paylaşımda Ahmet Altan''ın Saylan için söylediklerini hatırlattı.

"AHMET ALTAN''I UNUTMAYIN"

Yaptığı paylaşımda Hepkon, Ahmet Altan''ın daha önce sarf ettiği, ‘Saylan’ın yönetimindeki kuruluş, çocukları fişliyor, darbeci kuruluşlarla ciddi ilişkileri bulunuyor. Öyle bir yer ve o yerin yöneticisinin evi aranır’ sözlerini anımsatırken, “Ne Türkan Saylan’ın bu mahzun bakışını ne de FETÖ’cüler onun evini bastığında utanmadan bunları söyleyen Ahmet Altan’ı unutun” ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım:

NE OLMUŞTU?

Ahmet Altan, 21 Nisan 2009’da Haksöz Haber’de yayımlanan “Direk ve kıymık” başlıklı yazısında evi polisler tarafından basılan Türkan Saylan’ hakkında yazmış ve “Saylan’ın yönetimindeki kuruluş, çocukları fişliyor, üstelik darbeci kuruluşlarla da ciddi ilişkileri bulunuyor. Öyle bir yer ve o yerin yöneticisinin evi aranır... Ama “görüntü” insanın içini sızlatıyor, sızlatmaması da mümkün değil. Değil de, hayat da sadece “görüntü” değil, o görüntünün bir de arka planına bakmalı. Orada bir haksızlığa ve hukuksuzluğa rastlamıyorsunuz” demişti.

İlgili Haberler