Kırmızı Oda'da seyirciyi üzecek ayrılık. Veda sahnesi izleyenleri duygulandıracak

Kırmızı Oda'da seyirciyi üzecek ayrılık. Veda sahnesi izleyenleri duygulandıracak
Ekranların sevilen dizisi Kırmızı Oda'da her hafta farklı bir hikaye ile ekranlara geliyor. Kırmızı Oda'nın bu hafta yayınlanacak bölümünün fragmanı yayılandı. Fragmanda, Burcu Biricik'in canlandırdığı Boncuk karakterinin sahnesi herkesi şoka uğrattı. Fragman Burcu Biricik'in diziden ayrılacağını akıllara getirdi.

Başrollerinde Binnur Kaya, Tülin Özen ve Meriç Aral gibi isimlerin yer aldığı Kırmızı Oda'nın bu haftaki bölümünde yaşanacak ayrılık seyirciyi şok etti. 14. bölümde Kırmızı Oda'ya Boncuk karakteriyle dahil olan Burcu Biricik kısa sürede seyircinin beğenisi kazanmıştı. Dizide Boncuk'un halüsinasyonları esnasında ermişlerle konuştuğu sahne sosyal medyada büyük ses getirmişti.

tv8-kirmizi-odayi-izleyen-hayal-ki-m8hi-jpg.webp

Kırmızı Oda'nın geçtiğimiz haftaki bölümünde Boncuk, Hollanda'da tanıştığını söylediği Can ile olan arkadaşlığını anlatmaya başlaması ve sonrasına yaşananlar seyirciyi hüsrana uğratmıştı. 

Kırmızı Oda'nın son bölümünde Can'ın aslında Boncuk'un hayatında olmadığı her şeyin Boncuk'un hayali olduğu gerçeği seyirciyi şok ederken dizinin fragmanı seyircinin kafasını karıştırdı.

gdfhfdtg-5uk4-jpg.webp

KAZA SAHNESİ HERKESİ ÜZDÜ

Kırmızı Oda'nın yayınlanan 22. bölüm fragmanında kaza sahnesi seyirciyi şaşkına çevirdi.

Fragmanda Boncuk, Doktor Hanım'a "Ben hayatta kaldım da ne oldu? Vazgeçmedim de hayatta kaldım da ne oldu? Yaşayabildim mi? Yaşayamadım ki..." dedi. 

Hayalinde aşkına gelinlikte koşan Boncuk'a doğru bir kamyon hızla gelmektedir.  Fragmanın son sahnesinde Boncuk'un yerde gelinlikle hareketsiz bir şekilde yatışı akıllara dizinin 22. bölümünde Burcu Biricik'in ayrılacağını getirdi. 

grhgdf-o5cn-jpg.webp